GT Supreme Bailhandle 14.1"

Winners are not people who never fail, but people who never quit.

 

Openroad Weekender Backpack 43.9cm/17.3”

 

GT Supreme Laptop Backpack 15.6”

Don’t be afraid to give up
the good to go for the great.

John D. Rockefeller

XBR Laptop Backpack 39,6cm/15.6”

 

GT Supreme Laptop Backpack 14.1”

If you can't fly, then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.

Martin Luther King

Infinipak Security Laptop Backpack 39.6cm/15.6”

 

Cityscape Class Laptop Backpack 15.6”

Sometimes you win,
sometimes you learn.

John Maxwell

Cityscape Style Laptop Backpack 14”

My life, my choices,
my mistakes, my lessons, my business.

 

Openroad Laptop Backpack 39.6cm/15.6”

 

Pro-DLX 4 Laptop Backpack 14.1”

Good things come to those who wait, the best things come to those who don't give up.

 

Pro-DLX 4 SP Laptop Backpack M 14.1”

People have within their own hands the tools to fashion their own destiny.

Murray Lincoln

Cityscape Tech Laptop backpack 17.3”

Be a surfer. Watch the ocean. Figure out where the big waves are breaking and adjust accordingly.

 

GT Supreme 2-in-1 Tablet Slingpack 9.7”

Life is like riding a bicycle: to keep your balance you must keep moving.

Albert Einstein

Urban Arc Laptop Backpack 16”

You don't have to be great to start, you have to start to be great.

Zig Ziglar

Highline Bailhandle 14.1"

 

Zalia rectangular backpack 14.1”

 

Zalia organized bailhandle 14.1”

 

Gratis levering Gratis returnering Sikker Betaling Officiel Online Shop Find Samsonite Forhandlere
Vores anbefalinger
technology-collections

Samsonite business - teknologi

Hi-Tech business bags

technology-collections

Samsonite business - teknologi

Hi-Tech business bags

Teknologiens udvikling påvirker konstant vores liv og den nye teknologi er en stor del af hverdagen. Med Samsonites Hi-Tech businesstasker kan du tage den nødvendige teknologi med på sikker og stilfuld vis.

Udforsk samsonite business - teknologi

leather-business-bags

Samsonites skindtasker taler for sig selv

leather-business-bags

Samsonites skindtasker taler for sig selv

Skindtasker, -mapper og -computertasker er klassiske og elegante. Som et premium materiale er skind ekstremt slidstærkt og ofte bliver skind til og med bedre med tiden. Skindtasker går aldrig af mode, viser god smag og passer til alle lejligheder. Disse skindtasker er udviklet med Samsonites teknik, historie og kundskaber.

Udforsk vore skindkollektioner

heritage-collections

Samsonite business - klassiker

Klassiske, elegante business tasker

heritage-collections

Samsonite business - klassiker

Klassiske, elegante business tasker

I Samsonites klassiske businesstasker ses varemærkets DNA, der udmærker sig gennem mere end et åahundrede af kvalitet og styrke. Taskerne er perfekte at bruge i den travle hverdag og designede til at gøre både business og rejse mere komfortabel mens deres organisation udfordrer dig til at yde ekstra.

Udforsk samsonite business - klassiker

Crossovertasker

Crossovertasker

Herretasker til hverdagsbrug

Crossovertasker

GT Supreme 2 in 1 Tablet Slingpack 24.5cm/9.7″ Grey/Black

DKK 999,00

Mere info

Crossovertasker

Herretasker til hverdagsbrug

Udforsk Samsonites store udvalg af herretasker til hverdagsbrug. Disse klassiske, men markante tasker, er fremragende til fritidsbrug og har den komfort og funktionalitet, man forventer af Samsonite. Crossovertaskerne og taskerne til at bære på tværs af brystet sikrer, at man har hænderne fri, og er den perfekte, personlige løsning til moderne mænd på farten. Taskerne fås i en række materialer af høj kvalitet, herunder førsteklasses fuldnarvet læder.

Udforsk crossovertasker til mænd

gt-supreme

GT Supreme

FREMRAGENDE FUNKTION TIL FORRETNINGSREJSEN

gt-supreme

GT Supreme Laptop Backpack 39.6cm/15.6″ 45x30x23cm | 18L

DKK 2.099,00

Mere info

GT Supreme

FREMRAGENDE FUNKTION TIL FORRETNINGSREJSEN

GT Supreme er en elegant serie computertasker inspireret af sportsbiler og repræsenterer det ypperste inden for stil og luksus til forretningsrejsen. Det elegante design kombineret med førsteklasses funktioner sætter helt nye standarder for både elegance og komfort.

UDFORSK GT SUPREME

Computerrygsække

Computerrygsække

God plads til alle dine ting

GT Supreme Laptop Backpack 39.6cm/15.6″ Sort/sort

DKK 2.099,00

Mere info
Computerrygsække

Computerrygsække

God plads til alle dine ting

Som bruger af en bærbar pc, der ofte på farten og foretrækker at være håndfri, vælg en rygtaske med et specialdesignet rum til den bærbare. Forvent stor beskyttelse af dine værdifulde elektriske enheder, mens der samtidig er plads til andet. Om du leder efter et formelt design til forretningsverdenen, eller en mere afslappet version til gymnasiet eller til fritidsbrug, har Samsonite alle de muligheder, du har brug for, inklusiv rygtasker med hjul til bærbare.

Gå ikke glip af nogle af de ekstra smarte funktioner, såsom holdbar støddæmpning, skridsikre stropper, komfortable bærehåndtag og praktisk dag-til-dag organisering.

UDFORSK KOLLEKTIONEN

Laptop Bag Finder

Find taske til bærbar og tablet

Kan din computer være her i?

Laptop Bag Finder

Kan din computer
være her i?

Find taske til bærbar og tablet

Bærbare computere er beregnet til at rejse verden rundt, men også til at pendle mellem hjem og arbejde. Indtast målene på din bærbare computer i vores søgeværktøj, så hjælper den dig med at finde den helt perfekte computertaske på en nem måde!

Find taske til bærbar og tablet Se alle computertasker

Ladies Laptop Bags

Ladies laptop bags

Ladies Laptop Bags

Ladies laptop bags

Especially for Woman@Work, we created a business line with a refined chic design. Featuring a detachable iPad pouch and laptop compartment, these bags are very practical and organised, the perfect combination of a business and lady handbag.

Show all bags with PC compartment Show all accessories

Lite-Biz Best In Test

Lite-Biz Spinner Rolling Tote blev bedst i test og fik 5 af 5 stjerner

da bladet ”Allt om resor” testede forskellige kabine modeller.

Lite-Biz modellen gjorde sig bemærket med den smarte frontlomme som gør sikkerhedskontrollen og flyrejsen meget nemmere – den let tilgængelige lomme gør det enkelt at komme til sin PC, rejsedokumenter eller andet som behøves under rejsen. Den seperate pakningsafdeling kan indeholde toilet taske og andre personlige dele. De detaljer som blev fremhævet var bla. de smidige gode hjul såvel som det flotte design samt laveste vægt blandt de testede produkter.

Læs mere om testen Køb Lite-Biz

Laptop Backpacks

Computerrygsække

Den håndfri løsning

Som computerbruger, der ofte er på farten og foretrækker en løsning, hvor du har hænderne fri, bør du vælge en computerrygsæk med et specialdesignet computerrum. Du får en løsning, som beskytter dit elektroniske udstyr og samtidig har rigelig plads til andre ting.

Uanset om du er på udkig efter en formel eller casual computerrygsæk, har Samsonite et stort udvalg til både forretningsbrug, studiebrug og fritid. Husk også vores computerrygsække med hjul, der giver ekstra fleksibilitet.

Køb computerrygsække

Computertasker

Indholdet i en bærbar computer eller en tablet kan ofte være lige så værdifuldt som traditionelle bagagedele, så det er altafgørende at beskytte dem godt i en computertaske undervejs. Hvad enten den bærbare computer skal bruges til arbejde eller fritid, fås alle computertasker, -sleeves og tablettasker fra Samsonite i flere forskellige størrelser og gennemgår en grundigt design-, test- og produktionsproces, så du kan være sikker på, at de ikke svigter dig.

Hvis du er ude efter en mere afslappet stil, eller du bare gerne vil tage dit teknologiske udstyr med dig på en mere diskret måde, vil vores skuldertasker eller rygsække til computere måske opfylde dine behov bedre. Samsonite fås i enten en formel stil, der er mere velegnet til forretningsbrug, eller i en mere afslappet stil, der er ideel til studie- eller fritidsbrug, så der altid er en taske, der kan opfylde dine behov.

Se efter detaljer som skridsikre remme, computerbeskyttelse med chokabsorbering eller XRD-zoner, behagelige bærehåndtag, bløde poser, der kan bruges til at beskytte tablets, samt praktisk organisering af hverdagsgenstande som kuglepenne, filer, telefoner og kabler.

Hvis du rejser med overnatning, er du måske mere interesseret i vores computermapper, eller du kunne overveje at investere i et mobilt kontor? Disse dele er perfekte, når det drejer sig om at transportere de ting, der er vigtige, når du skal arbejde, og du kan have skiftetøj med. Alt sammen i en handy computertaske med hjul, du kan tage med som håndbagage.