Flux Spinner Expandable 75cm 52x75x31/35cm | 108/121L | 3.9kg

-300DKK
Ikke tilgængelig
  • Farve
Produkt detaljer
Flux

Flux

Flux er den første kollektion af hårde Samsonite-kufferter med (skjult) udvidelsesfunktion på alle modelstørrelser, hvilket betyder endnu større pakkevolumen, når der er brug for det.

Dynamo

Markante farver, herunder Black, White, Navy Blue, og to lyse sommerfarver Tangerine Red og Ocean Blue, der passer til vores bløde Dynamo™-kollektion.

Udforsk Flux

Info om produkt

SKU 88539

Mere info

Mød Flux – den næste generation polypropylen-kufferter med lynlås. I vores helt nye kollektion kombinerer vi mange års dybtgående viden om polypropylen med en sikker og holdbar lukning med dobbeltlynlås. Flux er den første kollektion af hårde Samsonite-kufferter med (skjult) udvidelsesfunktion på alle modelstørrelser, hvilket betyder endnu større pakkevolumen, når der er brug for det. Det avancerede design er et frisk og markant pust, hvor alle detaljer er designet til at give den perfekte bagageløsning. Denne kollektion er designet til at gøre rejsen lettere takket være de jævnt rullende dobbelthjul, trækhåndtaget med dobbeltrør og den praktiske indretning med fuld beklædning til at holde styr på tingene.