• Find den perfekte taske til at tage med om bord. De forskellige luftfartselskaber har ofte forskellige regler om størrelse og vægt.Find den perfekte taske til at tage med om bord. De forskellige luftfartselskaber har ofte forskellige regler om størrelse og vægt.

    Brug vores funktion "Find et luftfartselskab" for at finde det pågældende luftfartselskab, og sammenhold med samsonites liste over egnede tasker og kufferter. Brug vores funktion "Find et luftfartselskab" for at finde det pågældende luftfartselskab, og sammenhold med samsonites liste over egnede tasker og kufferter.

    Du kan oven i købet indsnævre din søgning med din favoritfarve.Du kan oven i købet indsnævre din søgning med din favoritfarve.

    Sørg for at pakke i henhold til vægtbegrænsningerne.Sørg for at pakke i henhold til vægtbegrænsningerne.

  • Tasker og kufferter du kan tage med om bord på flyet kaldes typisk for kabinebagage, håndbagage eller bærbar baggage, og de forskellige flyselskaber har forskellige krav til størrelse og vægt. Det er ikke altid let at regne ud, hvor lille eller let bagagen skal være for at være sikker på en plads om bord. Samsonite hjælper dig med at finde den perfekte håndbage med vores 'Choose Your Airline' værktøj. Vi sørger for, at pakningen bliver så problemfri som muligt. Det eneste, vi ikke kan hjælpe dig med, er at pakke inden for vægtgrænserne!

Målene for håndbagage
Find den perfekte håndbagage til at tage med ombord. Flyselvskaber har ofte forskellige mål og vægt regler.
Læs mere omkring håndbagage regler