Gratis levering Gratis returnering Sikker Betaling Officiel Online Shop Find Samsonite Forhandlere
Vores anbefalinger
 • DKK 1.699,00 DKK 1.399,00
  -300DKK
  -300DKK
 • DKK 2.299,00 DKK 1.999,00
  -300DKK
  -300DKK
Flux

FLUX

Næste generation

Flux

FLUX

Næste generation

Mød Flux – den næste generation polypropylen-kufferter med lynlås. I vores helt nye kollektion kombinerer vi mange års dybtgående viden om polypropylen med en sikker og holdbar lukning med dobbeltlynlås.

Flux er den første kollektion af hårde Samsonite-kufferter med (skjult) udvidelsesfunktion på alle modelstørrelser, hvilket betyder endnu større pakkevolumen, når der er brug for det. Det avancerede design er et frisk og markant pust, hvor alle detaljer er designet til at give den perfekte bagageløsning. Denne kollektion er designet til at gøre rejsen lettere takket være de jævnt rullende dobbelthjul, trækhåndtaget med dobbeltrør og den praktiske indretning med fuld beklædning til at holde styr på tingene.

Oplev Flux nu

Cabin Luggage

Tag din bagage med om bord

Din guide til håndbagage.

Cabin Luggage

Vil du helst have din bagage med om bord?

Din guide til håndbagage.

Du vil helst have din bagage med om bord. Hvorfor spilde dyrebar tid med at vente ved bagageudleveringen? Hvis du tager din kabinekuffert med om bord, er du allerede godt på vej til slutdestinationen. Vi kan forsikre dig om, at det at rejse er lige så problemløst, som du havde håbet på. Du skal bare vælge luftfartselskab, hvorefter vi hjælper dig med at finde ud af kravene til størrelsen på håndbagage.

Se alle de kabinevenlige muligheder

Computerrygsække

Computerrygsække

God plads til alle dine ting

Computerrygsække

Computerrygsække

God plads til alle dine ting

Som bruger af en bærbar pc, der ofte på farten og foretrækker at være håndfri, vælg en rygtaske med et specialdesignet rum til den bærbare. Forvent stor beskyttelse af dine værdifulde elektriske enheder, mens der samtidig er plads til andet. Om du leder efter et formelt design til forretningsverdenen, eller en mere afslappet version til gymnasiet eller til fritidsbrug, har Samsonite alle de muligheder, du har brug for, inklusiv rygtasker med hjul til bærbare.

Gå ikke glip af nogle af de ekstra smarte funktioner, såsom holdbar støddæmpning, skridsikre stropper, komfortable bærehåndtag og praktisk dag-til-dag organisering.

UDFORSK KOLLEKTIONEN

Den perfekte letvægtskombination!

Neopulse OG Paradiver light

Den perfekte letvægtskombination!

Den perfekte letvægtskombination!

Neopulse OG Paradiver light

Den perfekte letvægtskombination!

Med Neopulse sætter Samsonite nye standarder for letvægtsbagage i polycarbonat. Neopulse er fremstillet i Europa og er en hård kuffert, hvor lethed og styrke kombineres takket være det patenterede selvforstærkende design med ekstra hjørnebeskyttelse. Dette iøjnefaldende, elegante bagagedesign med fire hjul er baseret på en nyskabende konstruktion. Fås nu i de elegante farver Matte Black og Matte White.

Paradiver Light-kollektionen er blevet opdateret med nye, optimerede funktioner og modeller og er nu endnu mere praktisk uden at have mistet noget af sit flotte look. Den succesrige serie er nu lettere end før og fås med et frisk nyt udseende, der forbliver tro mod det ikoniske originale udtryk, men i nye, sporty farver.

Udforsk Paradiver Light Udforsk Neopulse

Ladies Laptop Bags

Ladies laptop bags

Ladies Laptop Bags

Ladies laptop bags

Especially for Woman@Work, we created a business line with a refined chic design. Featuring a detachable iPad pouch and laptop compartment, these bags are very practical and organised, the perfect combination of a business and lady handbag.

Show all bags with PC compartment Show all accessories

overnight-business-trip

Overnight business trip

Combine mobile office and garments

overnight-business-trip
Samsonite Prodigy Spinner 55cm/22inch Champagne

Prodigy Spinner 55cm/22″ Champagne

DKK 1.899,00

Overnight business trip

Combine mobile office and garments

As a business traveller, you expect the best, so why should your luggage weigh you down? Let Samsonite’s business luggage range give you the best combined options to accommodate both mobile office and garments, with minimal creasing and maximum flexibility. This cabin size luggage range enables the most efficient travel so you can get to your next meeting with plenty of time and avoid waiting around at airports for checked in luggage. Find wheeled hand luggage options, or models with removable laptop compartments providing proficient protection and extra practicality.

Discover the collections

Pro-DLX4 Business

Designet til krævende forretningsfolk

Pro-DLX 4

Pro-DLX4 Business

Pro-DLX⁴ Laptop Bailhandle Expandable L 40.6cm/16″ Black

DKK 1.749,00

Mere info

Designet til krævende forretningsfolk

Pro-DLX 4

Denne nye generation af den mest kendte Samsonite-forretningsserie er designet til krævende forretningsfolk og er nu blevet endnu lettere med endnu flere funktioner end sin forgænger. Ved udviklingen af Pro-DLX4 var fokus på endnu bedre organisering og sikkerhed samt en væsentlig vægtreduktion, og har det vist sig, at Pro-DLX4 perfekt modsvarer kravene fra de, der ofte rejser, samt forretningsfolk. Pro-DLX4: Bare funktionel!

Udforsk kollektionen Se Videoen

wallets-for-men

Tegnebøger

Altid en god gave

wallets-for-men

Tegnebøger

Altid en god gave

Skindtegnebøger fra Samsonite er altid en god gave. En tegnebog er personlig, men det er vigtigt, at den er funktionel, slidstærk og flot. At vælge den rette tegnebog, kan nogle gange være svært, men Samsonite har et stort udbud - fra RFID-blokerende modeller som hjælper med at beskytte dig mod identitetstyveri til stilrene billfolds og key cases, alle i højkvalitets skind.

Udforsk alle tegnebøger

Samsonite leather business bags

Samsonites skindtasker taler for sig selv

Skindtasker, -mapper og -computertasker er klassiske og elegante. Som et premium materiale er skind ekstremt slidstærkt og ofte bliver skind til og med bedre med tiden. Skindtasker går aldrig af mode, viser god smag og passer til alle lejligheder. Disse skindtasker er udviklet med Samsonites teknik, historie og kundskaber.

Udforsk vore skindkollektioner

Lipault

Samsonite byder velkommen til Lipault!

Moderigtige tasker og bagage - helt nyt i Danmark!

Vil du være pariser chic på din næste rejse?
Så er Lipaults moderigtige håndtasker, mapper og bagage perfekte til din samling.
Dette brand ved, at en kuffert ikke bare er til at transportere dit tøj - det er også en modeaccessory som skal passe matche resten! Lipault blev grundlagt af den franske designer, Francois Lipvetsky, i 2005, og gjorde det igen sjovt at rejse. I foråret 2014, blev Lipault opkøbt af Samsonite og nu er det endelig tilgængeligt i Danmark! Tjek den seneste kollektion på www.lipault.dk og udforsk:

 • Stærke farver
 • Ultralette designs
 • Luksuriøse, slidstærke materialer

Udforsk Lipault