Gratis levering Gratis returnering Sikker Betaling Officiel Online Shop Find Samsonite Forhandlere

Vinterudsalg

 • DKK 3.099,00 DKK 2.169,00
  -930 kr
  -930 kr
 • DKK 3.499,00 DKK 2.449,00
  -1050 kr
  -1050 kr
 • DKK 3.999,00 DKK 2.799,00
  -1200 kr
  -1200 kr
engraving 2016

Gør din kuffert personlig

Indgraver din Samsonite

engraving 2016

Gør din kuffert personlig

Indgraver din Samsonite

Indgraver dit navn eller en personlig besked på håndtaget af Samsonites bedst sælgende Lite-Shock og Lite-Cube DLX sortiment. Lad din kuffert være en forlængelse af din personlighed takket været Samsonites helt nye laser indgraveringstjeneste- kun tilgænglig online. Ikke nok med at det kommer hjælpe din kuffert at skille sig ud fra mængden, så er en indgraveret Samsonite også en fantastisk personlig gave! Tilføj dit navn, et motto, et firma navn eller måske en helt speciel besked til nogen du holder af.

Gør din Samsonite personlig Se video

close
Cabin Luggage

Tag din bagage med om bord

Din guide til håndbagage.

Cabin Luggage

Vil du helst have din bagage med om bord?

Din guide til håndbagage.

Du vil helst have din bagage med om bord. Hvorfor spilde dyrebar tid med at vente ved bagageudleveringen? Hvis du tager din kabinekuffert med om bord, er du allerede godt på vej til slutdestinationen. Vi kan forsikre dig om, at det at rejse er lige så problemløst, som du havde håbet på. Du skal bare vælge luftfartselskab, hvorefter vi hjælper dig med at finde ud af kravene til størrelsen på håndbagage.

Se alle de kabinevenlige muligheder

close
Computerrygsække

Computerrygsække

God plads til alle dine ting

Computerrygsække

Computerrygsække

God plads til alle dine ting

Som bruger af en bærbar pc, der ofte på farten og foretrækker at være håndfri, vælg en rygtaske med et specialdesignet rum til den bærbare. Forvent stor beskyttelse af dine værdifulde elektriske enheder, mens der samtidig er plads til andet. Om du leder efter et formelt design til forretningsverdenen, eller en mere afslappet version til gymnasiet eller til fritidsbrug, har Samsonite alle de muligheder, du har brug for, inklusiv rygtasker med hjul til bærbare.

Gå ikke glip af nogle af de ekstra smarte funktioner, såsom holdbar støddæmpning, skridsikre stropper, komfortable bærehåndtag og praktisk dag-til-dag organisering.

UDFORSK KOLLEKTIONEN

close
Den perfekte letvægtskombination!

Neopulse OG Paradiver light

Den perfekte letvægtskombination!

Den perfekte letvægtskombination!

Neopulse OG Paradiver light

Den perfekte letvægtskombination!

Med Neopulse sætter Samsonite nye standarder for letvægtsbagage i polycarbonat. Neopulse er fremstillet i Europa og er en hård kuffert, hvor lethed og styrke kombineres takket være det patenterede selvforstærkende design med ekstra hjørnebeskyttelse. Dette iøjnefaldende, elegante bagagedesign med fire hjul er baseret på en nyskabende konstruktion. Fås nu i de elegante farver Matte Black og Matte White.

Paradiver Light-kollektionen er blevet opdateret med nye, optimerede funktioner og modeller og er nu endnu mere praktisk uden at have mistet noget af sit flotte look. Den succesrige serie er nu lettere end før og fås med et frisk nyt udseende, der forbliver tro mod det ikoniske originale udtryk, men i nye, sporty farver.

Udforsk Paradiver Light Udforsk Neopulse

close
Ladies Laptop Bags

Ladies laptop bags

Ladies Laptop Bags

Ladies laptop bags

Especially for Woman@Work, we created a business line with a refined chic design. Featuring a detachable iPad pouch and laptop compartment, these bags are very practical and organised, the perfect combination of a business and lady handbag.

Show all bags with PC compartment Show all accessories

close
overnight-business-trip

Overnight business trip

Combine mobile office and garments

overnight-business-trip
Samsonite Lite-Biz Spinner 55cm Electric Blue

Lite-Biz Spinner 55cm Electric Blue

DKK 3.499,00

Overnight business trip

Combine mobile office and garments

As a business traveller, you expect the best, so why should your luggage weigh you down? Let Samsonite’s business luggage range give you the best combined options to accommodate both mobile office and garments, with minimal creasing and maximum flexibility. This cabin size luggage range enables the most efficient travel so you can get to your next meeting with plenty of time and avoid waiting around at airports for checked in luggage. Find wheeled hand luggage options, or models with removable laptop compartments providing proficient protection and extra practicality.

Discover the collections

close
Pro-DLX4 Business

Designet til krævende forretningsfolk

Pro-DLX 4

Pro-DLX4 Business

Pro-DLX⁴ Laptop Bailhandle Expandable L 40.6cm/16inch Black

DKK 1.749,00

Mere info

Designet til krævende forretningsfolk

Pro-DLX 4

Denne nye generation af den mest kendte Samsonite-forretningsserie er designet til krævende forretningsfolk og er nu blevet endnu lettere med endnu flere funktioner end sin forgænger. Ved udviklingen af Pro-DLX4 var fokus på endnu bedre organisering og sikkerhed samt en væsentlig vægtreduktion, og har det vist sig, at Pro-DLX4 perfekt modsvarer kravene fra de, der ofte rejser, samt forretningsfolk. Pro-DLX4: Bare funktionel!

Udforsk kollektionen Se Videoen

close
Den perfekte luksuskombination!

Lite-Cube DLX og Lite DLX

Den perfekte luksuskombination!

Den perfekte luksuskombination!

Lite-Cube DLX og Lite DLX

Den perfekte luksuskombination!

Lite-Cube DLX-kufferterne er fremstillet af det utroligt robuste og lette Curv-materiale og sikrer en virkelig stilfuld og behagelig rejse. Denne luksusversion af Lite-Cube får sit luksuriøse præg via læder, elegante farver og praktisk indretning. Fås nu i flot Midnight Blue.

Hvis du er på udkig efter den ultimative elegance, så kast et blik på vores nye markante kollektion Lite DLX. I det specielle bløde stof kombineres uregelmæssig vævning med et diskret præget mønster. De flotte detaljer omfatter blandt andet læderdetaljer. Lite DLX er beregnet til brug alene eller som et supplement til vores kollektion af hårde kufferter Lite-Cube DLX og omfatter kompakte tasker og håndbagage.

Udforsk Lite-Cube DLX Udforsk Lite DLX

close
Cosmolite® Limited Edition Magritte

Cosmolite® Limited Edition

Cosmolite Limited Edition vil bestå af to af Magrittes mest renommerede kunstværker “The Son of Man” og “Sky Bird”.

Hans værker er straks genkendelige og bliver ved med at fange menneskers interesse verden over.

Magritte temaet fortsætter indeni kufferten, hvor interiøret afspejler endnu et af hans mesterværker, ”The Curse”.

Cosmolite er vores bedstsælgende Curv® kollektion takket være dens ikoniske, prisbelønnede design og utrolige lethed (en spinner 55 vejer kun 1,7 kg).

Læs mere Køb nu

Lipault

Samsonite byder velkommen til Lipault!

Moderigtige tasker og bagage - helt nyt i Danmark!

Vil du være pariser chic på din næste rejse?
Så er Lipaults moderigtige håndtasker, mapper og bagage perfekte til din samling.
Dette brand ved, at en kuffert ikke bare er til at transportere dit tøj - det er også en modeaccessory som skal passe matche resten! Lipault blev grundlagt af den franske designer, Francois Lipvetsky, i 2005, og gjorde det igen sjovt at rejse. I foråret 2014, blev Lipault opkøbt af Samsonite og nu er det endelig tilgængeligt i Danmark! Tjek den seneste kollektion på www.lipault.dk og udforsk:

 • Stærke farver
 • Ultralette designs
 • Luksuriøse, slidstærke materialer

Udforsk Lipault