• Den eneste Samsonite-kollektion med spinner-rejsetasker. De praktiske modeller har plads til alt det nødvendige takket være den todelte indretning, de to lommer på forsiden og den dobbeltforede rumdeler.

   Den eneste Samsonite-kollektion med spinner-rejsetasker. De praktiske modeller har plads til alt det nødvendige takket være den todelte indretning, de to lommer på forsiden og den dobbeltforede rumdeler.

  • Alle rygsække er udstyret med indbygget flaskeholder, Smart Sleeve-funktion, polstrede remme og polstret bagside med lynlåslomme og refleksdetaljer.

   Alle rygsække er udstyret med indbygget flaskeholder, Smart Sleeve-funktion, polstrede remme og polstret bagside med lynlåslomme og refleksdetaljer.

  • Laptop Backpack-modellerne omfatter et indbygget regnslag med selvlysende detaljer og reflekser.

   Laptop Backpack-modellerne omfatter et indbygget regnslag med selvlysende detaljer og reflekser.

  • Komprimeringsremme på flere modeller til let og optimal justering af størrelsen.

   Komprimeringsremme på flere modeller til let og optimal justering af størrelsen.

4Mation

Vores 4Mation-serie med rejsetasker og rygsække er beregnet til folk, der pendler og tager toget eller bilen i hverdagen. Den omfatter blandt andet spinner- rejsetasker, der med sine fire hjul og store volumen sikrer let transport. Denne kollektion har alt det, der virkelig tæller: lille vægt, beskyttelse, markant design, en række smarte funktioner samt flotte materialer og detaljer. Modellerne fås i fire farver med detaljer i kontrastfarver.