FIND THE PERFECT BUSINESS BAG - All laptop bags

Find den perfekte
businesstaske

For Hende For Ham

Gratis levering Gratis returnering Sikker Betaling Officiel Online Shop Find Samsonite Forhandlere
Til modige og energiske rejsende - Samsonite x Diesel

Samsonite x Diesel

Til modige og energiske rejsende

Til modige og energiske rejsende - Samsonite x Diesel

Samsonite x Diesel

Til modige og energiske rejsende

Glæder du dig allerede til din næste rejse? Det kan du roligt gøre med vores nyeste kollektion, der er designet i samarbejde med mode- og livsstilsmærket DIESEL og kun fås i begrænset antal. Hvis du er på udkig efter bagage med udstråling, er denne karakteristiske originale, markante og halvgennemsigtige kollektion lige det, du leder efter. Farven, der gradvist går fra helt sort til gennemsigtig betyder, at du selv bestemmer hvad andre må se. De stærkt gule detaljer og netbeklædningen kombineret med læderlignende detaljer giver et råt look. Kollektionen Samsonite x Diesel har desuden en lang række praktiske funktioner, der gør rejseoplevelsen endnu bedre. Den smart integrerede rygsæk med snørelukning er den perfekte lette løsning til at tage med, når du udforsker byen. Derudover er håndbagagemodellerne udstyret med indbygget USB-port, så du aldrig mister forbindelsen, uanset hvor du rejser hen!

UDFORSK Samsonite x Diesel

Laptop backpacks

Computertasker til ham

God plads til alle dine ting

Laptop backpacks

Computertasker til ham

God plads til alle dine ting

Hvis du ofte er på farten med din computer, så vælg en business-taske med en specialdesignet computerlomme.

Forvent stor beskyttelse af dine værdifulde elektriske enheder, mens der samtidig er plads til andet. Om du leder efter et formelt design til forretningsverdenen, eller en mere afslappet version til gymnasiet eller til fritidsbrug, har Samsonite alle de muligheder, du har brug for, inklusiv rygtasker med hjul til bærbare. Gå ikke glip af nogle af de ekstra smarte funktioner, såsom holdbar støddæmpning, skridsikre stropper, komfortable bærehåndtag og praktisk dag-til-dag organisering.

UDFORSK KOLLEKTIONEN

business-bags-for-her-2018

Computertasker til hende

Raffineret og chic design

Ladies Laptop bags for her

Computertasker til hende

Raffineret og chic design

Samsonites unikke businesskollektion er designet med tanke på sig. Designet er raffineret og chict samt udstyret med fag for computer og/eller tablet i forskellige størrelser. Disse praktiske, organiserede computertasker er den perfekte businesshåndtaske.

VIS ALLE HÅNDTASKER MED COMPUTERFAG

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Vores nye livsstilsvaremærke til storbylivet

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Vores nye livsstilsvaremærke til storbylivet

Samsonite RED: Samsonite nye livsstilsmærke med rygsække og tasker til den nye generation fås til både mænd og kvinder i en række former, størrelser og versioner En tur i fitnesscentret før morgenens møde, yoga i frokostpausen eller drinks med vennerne efter arbejdet: Vi er konstant på farten, og grænsen mellem arbejde og fritid bliver mere og mere fleksibel. Samsonite RED kan bruges til alle hverdagens aktiviteter takket være disse elegante, praktiske og holdbare tasker.

Udforsk den nye Samsonite RED-kollektion, og bliv en del af RED-verdenen.

UDFORSK

overnight-business-trip

Forretningsrejse

Opbevar det mobile kontor samt tøjet i én taske

overnight-business-trip

Forretningsrejse

Opbevar det mobile kontor samt tøjet i én taske

Som forretningsrejsende forventer du det bedste, så hvorfor lade din bagage tynge dig? Lad Samsonite’s udvalg af forretningsbagage give dig den bedste kombination af muligheden for at opbevare både det mobile kontor og dit tøj, så det krølles mindst muligt, og maksimal fleksibilitet. Dette udvalg af håndbagage giver den mest effektive rejse, så du kan nå dit næste møde i god tid, og undgå ventetid i lufthavnene på indtjekket bagage. Find udvalget af håndbagage med hjul, eller modellerne med aftagelig opbevaring til den bærbare, der giver godt beskyttelse og ekstra funktionalitet.

Udforsk Kollektionen

Vores anbefalinger
Business Leisure: Bleisure

KOMBINERET FERIE- OG FORRETNINGSREJSE

Den nye rejsetrend

Forlængelse af forretningsrejsen for at få mere tid på rejsedestinationen har udvisket grænserne mellem ferie og forretning. I stedet for at styrte af sted til lufthavnen efter det sidste møde fredag eftermiddag er en ferie- og forretningsrejsende parat til at udforske den lokale kultur og begynde et udvidet weekendophold.

Samsonite imødekommer denne trend ved at tilbyde den perfekte kuffert til denne nye type rejser for sikre en mere afslappet rejseoplevelse. Vores innovative rejseløsninger omfatter et specialrum, der giver nemmere og hurtigere adgang til uundværligt forretningsudstyr, mens tøj og andre ferieting er pakket separat.

Udforsk vores løsninger til kombineret ferie- og forretningsrejse