• Dobbelthjul, der kan roterer 360° grader og gør kufferten let at håndtere

   Dobbelthjul, der kan roterer 360° grader og gør kufferten let at håndtere

  • Stor volumen og praktisk (skjult) udvidelsesfunktion på alle modelstørrelser

   Stor volumen og praktisk (skjult) udvidelsesfunktion på alle modelstørrelser

  • Praktisk indretning med fuld beklædning: rumdeler med lynlås, stor lomme, funktionelle elastiske krydsbånd til let og organiseret pakning

   Praktisk indretning med fuld beklædning: rumdeler med lynlås, stor lomme, funktionelle elastiske krydsbånd til let og organiseret pakning

  • Markante farver, herunder Black, White, Navy Blue, og to lyse sommerfarver Tangerine Red og Ocean Blue, der passer til vores bløde Dynamo™-kollektion.

   Markante farver, herunder Black, White, Navy Blue, og to lyse sommerfarver Tangerine Red og Ocean Blue, der passer til vores bløde Dynamo™-kollektion.

Vi fandt følgende produkter 4

Flux

Mød Flux – den næste generation polypropylen-kufferter med lynlås. I vores helt nye kollektion kombinerer vi mange års dybtgående viden om polypropylen med en sikker og holdbar lukning med dobbeltlynlås. Flux er den første kollektion af hårde Samsonite-kufferter med (skjult) udvidelsesfunktion på alle modelstørrelser, hvilket betyder endnu større pakkevolumen, når der er brug for det. Det avancerede design er et frisk og markant pust, hvor alle detaljer er designet til at give den perfekte bagageløsning. Denne kollektion er designet til at gøre rejsen lettere takket være de jævnt rullende dobbelthjul, trækhåndtaget med dobbeltrør og den praktiske indretning med fuld beklædning til at holde styr på tingene.