Proxis

Tomorrow is here

Proxis

LET & STÆRK

COMPLEMENTARY EMBOSSING

MERE BÆREDYGTIG
MERE BÆREDYGTIG

Proxis produceret i Europa med fuldstændig genanvendelige skaller. Ved at købe en Proxis kan du drage fordel af en unik wecare-service, der tilbyder bekymringsfri reparationsservice og muligheden for at genbruge eller genanvende din kuffert. Læs mere på vores wecare-side.

CASPER RUUD X PROXIS
CASPER RUUD X PROXIS

Enhver rejse starter med ambitioner, og det ved vores nye globale ambassadør, den internationale tennisstjerne Casper Ruud, alt om. Han stræber efter det bedste, og det gør Samsonite også, hvilket illustreres i vores innovative Proxis-kuffertkollektion - nu tilgængelig i flot lime.

Med fælles værdier som tillid, modstandsdygtighed og ydeevne passer dette nye partnerskab perfekt til Caspers rejsebehov og hjælper ham med at nå sine mål. Game, set, match!

PROXIS LUGGAGE
FEATURES
PROXIS LUGGAGE
FEATURES
  • Integreret TSA lås
  • Forlænget trækhåndtag for nem og smidig manøvrering
  • Dobbelte hjul der gør det let at køre
  • Fuldt udstyret interiør

Proxis

Med Proxis begynder en ny rejse. Kuffertens ydre skal er lavet i Roxkin, et ekslusivt sammensat materiale udviklet af Samsonite. Materialet er ekstremt stærkt, modstandsdygtigt og let. Det raffineret design er lavet for at møde dine rejsebehov. Udover det kommer Proxis med førsteklasse assistance og formår under og efter garantiperioden at være i vores nye Samsonite wecare programe.