Men's Line

Ator

ATOR er lig med både stil og funktionalitet. Det stramme look opnås ved hjælp af det markante lynlåsdesign på forsiden og det overfladebehandlede materiale. Alt til arbejdsbrug ligger godt beskyttet takket være den praktiske indretning med de mange rum.

Darkahn

DARKAHN indfører farven navy i den moderne forretningskollektion til mænd. Kollektionen har et smart, men afslappet kontorlook, og materialeblandingen af nylon og mat polyurethan, den trekantede Vislon-lynlås og det store, men alligevel diskrete logo, er alt sammen med til at give Darkhan sit ungdommelige udtryk. Derudover har den en bred vifte af smarte funktioner med forskellige rum og praktisk indretning.

Khardeon

“KHARDEON” offers you 24/7 companion – suitable for work, business trip, leisure time or travel. It is a hybrid concept of business casual line designed for men who pursue practicality. The front pocket is fully opened for large size backpack, which allows you to store your personal items like luggage. Medium size backpack is designed to be 3 ways – backpack, briefcase and shoulder.