Paradiver Light

Paradiver Light

Denne populære kollektion fås i et nyt frisk look og omfatter ikke alene utallige nye og forbedrede funktioner og modeller, men er også endnu lettere end før.

Oplev

Gratis levering Gratis returnering Sikker Betaling Officiel Online Shop Find Samsonite Forhandlere
Vores anbefalinger
  • DKK 949,00
    <strong>red<span style="color:#FF0000;">dot</span> award 2016</strong>
winner
    reddot award 2016 winner
  • DKK 999,00
    <strong>red<span style="color:#FF0000;">dot</span> award 2016</strong>
winner
    reddot award 2016 winner
Rewind

REWIND

Rygsække og rejsetasker

Rewind

REWIND

Rygsække og rejsetasker

Uanset om man er på rejse eller pendler med tog, bil eller cykel, opfylder de helt nye Rewind-rygsække og -rejsetasker de konstant skiftende opbevaringsbehov hos moderne mennesker, der ofte er på farten. En række forskellige farver med flotte detaljer understreger det moderne design, der omfatter et stort udvalg af praktiske funktioner.

UDFORSK REWIND

TParadiver Light Jeans Blue

Paradiver Light

Jeans Blue

Paradiver Light Jeans Blue

Paradiver Light

Jeans Blue

Paradiver Light kombinerer holdbarhed og ergonomisk lethed med et sporty og dynmamisk look. Check den nye Jeans blue Paradiver Light med Teflon® beskyttet stof ,som gør den modstandsdygtig overfor vand og snavs.

Køb Nu

Travelling By Car

BAGAGE TIL AT LETTE BILFERIEN

Pak dien ting, og kør ud i det blå.

Travelling By Car

BAGAGE TIL AT LETTE BILFERIEN

Pak dien ting, og kør ud i det blå.

Når du skal pakke til en bilferie, har du brug for fleksibel bagage i blødt materiale, der gør det nemt at fylde bilen. Vores bagage har plads til alt, du har brug for plus lidt mere, da modellerne kan udvides vha. lynlåse. Er du typen, der pakker tøj til en måned, selvom du kun skal på weekendtur? Eller kommer du hjem fra drømmerejsen med flere souvenirs, end der er plads til? Uanset hvad kan du være sikker på, at vores kufferter med mulighed for udvidelse kan klare det. Og du kan få plads til det hele – rejsetasker (duffles), der kan foldes sammen, er perfekte, når hver tomme i bilens bagagerum skal udnyttes.

SE LØSNINGER TIL BILFERIEN

Crossovertasker

Crossovertasker

Herretasker til hverdagsbrug

Crossovertasker

Crossovertasker

Herretasker til hverdagsbrug

Udforsk Samsonites store udvalg af herretasker til hverdagsbrug. Disse klassiske, men markante tasker, er fremragende til fritidsbrug og har den komfort og funktionalitet, man forventer af Samsonite. Crossovertaskerne og taskerne til at bære på tværs af brystet sikrer, at man har hænderne fri, og er den perfekte, personlige løsning til moderne mænd på farten. Taskerne fås i en række materialer af høj kvalitet, herunder førsteklasses fuldnarvet læder.

Udforsk crossovertasker til mænd

Quality Tests

Kvalitetstests

Vi leverer kvalitet. Du udfører testen.

Hver rejse. Hver dag. Du har måske ikke tænkt så meget over det, men hvert eneste produkt fra Samsonite bliver underkastet de strengeste kontroller og tests, før det kommer til salg. Den ultimative test foretages dog af dig: kunden.

Kvalitetstests

Se Videoen

Rejsetasker, rygsække og mere

Hos Samsonite ved vi godt, at en kuffert ikke altid er det bedste, når du rejser. Hvis man gerne vil rejse eller pakke lidt mere afslappet, er rejsetasken eller rygsække meget mere velegnede.

Budtasker eller rygsække på hjul er den helt ideelle rejsekammerat, når du har brug for at have hænderne frie undervejs. Og en mindre rejsetaske eller vadsæk er altid god til sport, dagture, overnatninger og som en simpel kabinetaske.

En køjesæk på hjul kan være perfekt, når du har brug for megen plads, men ikke har særlig god plads til at opbevare den mellem dine ture, eftersom mange kan foldes sammen til en brøkdel af deres normalle størrelse. Det har aldrig før så nemt at være rygsæk-light-rejsende!

Mindre tasker som bæltetasker eller skuldertasker er en rigtig god gave til folk, der rejser meget, da de altid er praktiske, når man tager på en tur. Denne type taske er også helt perfekt til at opbevare mønter, pas og andre værdigenstande sikkert i.