Add a personal touch to your Lite-Cube-DLX

Back to Nature...

Back to
Nature

...

Det naturlige valg af
tasker og kufferter

Køb rewind natural

Paradiver Light

SPORTY
CASUAL
LIGHT

Paradiver Light

Opdag

Gratis levering Gratis returnering Sikker Betaling Officiel Online Shop Find Samsonite Forhandlere
Green Mobility

Casual & Urban Backpacks

At være fremme og at tænke grønt

Green Mobility

Casual & Urban Backpacks

At være fremme og at tænke grønt

Opdag Samsonites store udvalg af rygsække for hverdag- og city liv, som bade kombinerer elegance og funktionalitet I praksis. Her kan du finde den perfekte rygsæk for dig som rejser meget, både i din fritid og på forretnings rejse.Taskerne kommer i forskellige farver, former og modeller som passer til din urban livstil.

Udforsk Green Mobility

Rewind

REWIND

Rygsække og rejsetasker

Rewind

REWIND

Rygsække og rejsetasker

Uanset om man er på rejse eller pendler med tog, bil eller cykel, opfylder de helt nye Rewind-rygsække og -rejsetasker de konstant skiftende opbevaringsbehov hos moderne mennesker, der ofte er på farten. En række forskellige farver med flotte detaljer understreger det moderne design, der omfatter et stort udvalg af praktiske funktioner.

UDFORSK REWIND

Paradiver Light

VORES STJERNEKOLLEKTION

Nu med en ny farve i begrænset antal

Paradiver Light

VORES STJERNEKOLLEKTION

Nu med en ny farve i begrænset antal

Paradiver Light kombinerer holdbarhed og ergonomisk lethed med et sporty og dynmamisk look.

NY LIMITED EDITION-FARVE! Paradiver Light fås nu i sæsonfarven "Blue Nights" med kontrasterende orange detalje

KØB NU

ladies-backpacks-2018

Rygsække

Modern & trendy

Ladies backpacks

Rygsække

Modern & trendy

Udforsk Samsonites sortiment af trendige rygsække, som kombinerer elegant design med praktisk funktionalitet – perfekt til jobbet og endda fridage. Disse moderne kollektioner tilbyder mange unikke farver, former og modeller, som er perfekte for det moderne, urbane liv.

Vis alle trendige rygsække

Vores anbefalinger
  • DKK 899,00
    <strong>red<span style="color:#FF0000;">dot</span> award 2016</strong>
winner
    reddot award 2016 winner
  • DKK 1.299,00
    Recyclex TM er gjort af 100% genanvendt PET vand flasker. De er specielt fremstillet for at være holdbare og flexible.Der betyder at det både er stærkt og at vi tager ansvar.
    Recyclex TM er gjort af 100% genanvendt PET vand flasker. De er specielt fremstillet for at være holdbare og flexible.Der betyder at det både er stærkt og at vi tager ansvar.
Staycation

REJSETREND: FERIE HJEMME

Fleksibel rejseform

Trenden med at holde ferie hjemme stiger. Og årsagen er let at få øje på. Europa har så mange skjulte perler, så hvorfor ikke køre ud og udforske dit eget land? Bilferier er en nem og stressfri måde at komme omkring på og giver meget større bagagefleksibilitet sammenlignet med flyrejser. Rejsetasker, rygsække og blød bagage gør det lettere at få plads til bagagen, når man rejser med bil.

Samsonites Paradiver Light-kollektion er spækket med alle de rigtige funktioner til rejsen og pendlerturen. Paradiver Light har et komplet sortiment af rejsetasker og rygsække i en række sporty farver med den perfekte størrelse og fleksibilitet til bil- og togrejser.

UDFORSK PARADIVER LIGHT UDFORSK TASKER OG BAGAGE MED FLEKSIBILITET

Quality Tests

Kvalitetstests

Vi leverer kvalitet. Du udfører testen.

Hver rejse. Hver dag. Du har måske ikke tænkt så meget over det, men hvert eneste produkt fra Samsonite bliver underkastet de strengeste kontroller og tests, før det kommer til salg. Den ultimative test foretages dog af dig: kunden.

Kvalitetstests

Se Videoen

Rejsetasker, rygsække og mere

Hos Samsonite ved vi godt, at en kuffert ikke altid er det bedste, når du rejser. Hvis man gerne vil rejse eller pakke lidt mere afslappet, er rejsetasken eller rygsække meget mere velegnede.

Budtasker eller rygsække på hjul er den helt ideelle rejsekammerat, når du har brug for at have hænderne frie undervejs. Og en mindre rejsetaske eller vadsæk er altid god til sport, dagture, overnatninger og som en simpel kabinetaske.

En køjesæk på hjul kan være perfekt, når du har brug for megen plads, men ikke har særlig god plads til at opbevare den mellem dine ture, eftersom mange kan foldes sammen til en brøkdel af deres normalle størrelse. Det har aldrig før så nemt at være rygsæk-light-rejsende!

Mindre tasker som bæltetasker eller skuldertasker er en rigtig god gave til folk, der rejser meget, da de altid er praktiske, når man tager på en tur. Denne type taske er også helt perfekt til at opbevare mønter, pas og andre værdigenstande sikkert i.