Gratis levering Gratis returnering Sikker Betaling Officiel Online Shop Find Samsonite Forhandlere
Køb Samsonite Stilen
Til modige og energiske rejsende - Samsonite x Diesel

Samsonite x Diesel

Til modige og energiske rejsende

Til modige og energiske rejsende - Samsonite x Diesel

Samsonite x Diesel

Til modige og energiske rejsende

Glæder du dig allerede til din næste rejse? Det kan du roligt gøre med vores nyeste kollektion, der er designet i samarbejde med mode- og livsstilsmærket DIESEL og kun fås i begrænset antal. Hvis du er på udkig efter bagage med udstråling, er denne karakteristiske originale, markante og halvgennemsigtige kollektion lige det, du leder efter. Farven, der gradvist går fra helt sort til gennemsigtig betyder, at du selv bestemmer hvad andre må se. De stærkt gule detaljer og netbeklædningen kombineret med læderlignende detaljer giver et råt look. Kollektionen Samsonite x Diesel har desuden en lang række praktiske funktioner, der gør rejseoplevelsen endnu bedre. Den smart integrerede rygsæk med snørelukning er den perfekte lette løsning til at tage med, når du udforsker byen. Derudover er håndbagagemodellerne udstyret med indbygget USB-port, så du aldrig mister forbindelsen, uanset hvor du rejser hen!

UDFORSK Samsonite x Diesel

Rewind

REWIND

Rygsække og rejsetasker

Rewind

REWIND

Rygsække og rejsetasker

Uanset om man er på rejse eller pendler med tog, bil eller cykel, opfylder de helt nye Rewind-rygsække og -rejsetasker de konstant skiftende opbevaringsbehov hos moderne mennesker, der ofte er på farten. En række forskellige farver med flotte detaljer understreger det moderne design, der omfatter et stort udvalg af praktiske funktioner.

UDFORSK REWIND

Paradiver Light

VORES STJERNEKOLLEKTION

Nu med en ny farve i begrænset antal

Paradiver Light

VORES STJERNEKOLLEKTION

Nu med en ny farve i begrænset antal

Paradiver Light kombinerer holdbarhed og ergonomisk lethed med et sporty og dynmamisk look.

NY LIMITED EDITION-FARVE! Paradiver Light fås nu i sæsonfarven "Blue Nights" med kontrasterende orange detalje

KØB NU

ladies-backpacks-2018

Rygsække

Modern & trendy

Ladies backpacks

Rygsække

Modern & trendy

Udforsk Samsonites sortiment af trendige rygsække, som kombinerer elegant design med praktisk funktionalitet – perfekt til jobbet og endda fridage. Disse moderne kollektioner tilbyder mange unikke farver, former og modeller, som er perfekte for det moderne, urbane liv.

Vis alle trendige rygsække

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Vores nye livsstilsvaremærke til storbylivet

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Vores nye livsstilsvaremærke til storbylivet

Samsonite RED: Samsonite nye livsstilsmærke med rygsække og tasker til den nye generation fås til både mænd og kvinder i en række former, størrelser og versioner En tur i fitnesscentret før morgenens møde, yoga i frokostpausen eller drinks med vennerne efter arbejdet: Vi er konstant på farten, og grænsen mellem arbejde og fritid bliver mere og mere fleksibel. Samsonite RED kan bruges til alle hverdagens aktiviteter takket være disse elegante, praktiske og holdbare tasker.

Udforsk den nye Samsonite RED-kollektion, og bliv en del af RED-verdenen.

UDFORSK

Vores anbefalinger
Staycation

REJSETREND: FERIE HJEMME

Fleksibel rejseform

Trenden med at holde ferie hjemme stiger. Og årsagen er let at få øje på. Europa har så mange skjulte perler, så hvorfor ikke køre ud og udforske dit eget land? Bilferier er en nem og stressfri måde at komme omkring på og giver meget større bagagefleksibilitet sammenlignet med flyrejser. Rejsetasker, rygsække og blød bagage gør det lettere at få plads til bagagen, når man rejser med bil.

Samsonites Paradiver Light-kollektion er spækket med alle de rigtige funktioner til rejsen og pendlerturen. Paradiver Light har et komplet sortiment af rejsetasker og rygsække i en række sporty farver med den perfekte størrelse og fleksibilitet til bil- og togrejser.

UDFORSK TASKER OG BAGAGE MED FLEKSIBILITET

Rejsetasker, rygsække og mere

Hos Samsonite ved vi godt, at en kuffert ikke altid er det bedste, når du rejser. Hvis man gerne vil rejse eller pakke lidt mere afslappet, er rejsetasken eller rygsække meget mere velegnede.

Budtasker eller rygsække på hjul er den helt ideelle rejsekammerat, når du har brug for at have hænderne frie undervejs. Og en mindre rejsetaske eller vadsæk er altid god til sport, dagture, overnatninger og som en simpel kabinetaske.

En køjesæk på hjul kan være perfekt, når du har brug for megen plads, men ikke har særlig god plads til at opbevare den mellem dine ture, eftersom mange kan foldes sammen til en brøkdel af deres normalle størrelse. Det har aldrig før så nemt at være rygsæk-light-rejsende!

Mindre tasker som bæltetasker eller skuldertasker er en rigtig god gave til folk, der rejser meget, da de altid er praktiske, når man tager på en tur. Denne type taske er også helt perfekt til at opbevare mønter, pas og andre værdigenstande sikkert i.