• Nysgerrige drenge kan gå ind i en verden af viden, sammen med nogen af disse fantastiske Disney-, Marvel- og Star Wars-skoletasker, gymnastiktasker og penalhuse.

   Nysgerrige drenge kan gå ind i en verden af viden, sammen med nogen af disse fantastiske Disney-, Marvel- og Star Wars-skoletasker, gymnastiktasker og penalhuse.

  • Smarte unge damer vil elske at lære med Disney Princess og Minnie Mouse (og Frozen) skoletasker, penalhuse, rygsække med hjul og skoletrolleyer.

   Smarte unge damer vil elske at lære med Disney Princess og Minnie Mouse (og Frozen) skoletasker, penalhuse, rygsække med hjul og skoletrolleyer.

  • Alle disse fantastiske PVC-fri skoletasker har attraktive print og polstring overalt, hvilket tilbyder den bedste komfort og støtte til børn.

   Alle disse fantastiske PVC-fri skoletasker har attraktive print og polstring overalt, hvilket tilbyder den bedste komfort og støtte til børn.

 • Disney, Marvel og Star Wars skoletasker er den perfekte måde at få alle til at gå glade tilbage til skolen. Drys noget nissestøv og inspirér alle unge fan til at lære med vores magiske serie fra Disney fra Samsonite, Marvel fra Samsonite og Star Wars - Samsonite skoletasker og penalhuse. Ethvert barn vil ønske at springe tilbage ind i klasseværelset med begejstring, klar til det nye skoleår, og stolt vise deres yndlings Disney, Marvel og Star Wars figurer på skole rygsække, bogtasker og rygsække på hjul, der alle er skræddersyet til små skuldre og rygge.

 • DKK 349,00
  Premium kids’ sortiment med 3D-elementer, stof af høj kvalitet og ekstra ryg- og skulderstøtte.
  Premium kids’ sortiment med 3D-elementer, stof af høj kvalitet og ekstra ryg- og skulderstøtte.