• Nysgerrige drenge kan gå ind i en verden af viden, sammen med nogen af disse fantastiske Disney-, Marvel- og Star Wars-skoletasker, gymnastiktasker og penalhuse.

   Nysgerrige drenge kan gå ind i en verden af viden, sammen med nogen af disse fantastiske Disney-, Marvel- og Star Wars-skoletasker, gymnastiktasker og penalhuse.

  • Moderigtige unge damer vil elske at lære sammen med Happy Sammies- og Disney-skoletasker.

   Moderigtige unge damer vil elske at lære sammen med Happy Sammies- og Disney-skoletasker.

  • Alle disse fantastiske PVC-fri skoletasker har attraktive print og polstring overalt, hvilket tilbyder den bedste komfort og støtte til børn.

   Alle disse fantastiske PVC-fri skoletasker har attraktive print og polstring overalt, hvilket tilbyder den bedste komfort og støtte til børn.

Vi fandt følgende produkter 29

Børne skoletasker

Disney-, Marvel-, Star Wars- og Happy Sammies-skoletasker er den perfekte måde at få alle til at glæde sig til skoleårets begyndelse på. Giv alle unge fans lyst til at lære med vores sortiment af skoletasker og penalhuse til børn. Ethvert barn vil vende entusiastisk tilbage til klasseværelset, klar til et nyt skoleår, og stolt vise sine yndlingsfigurer frem på skoletasken, rygsækken med hjul og andre tasker, der alle sammen er skræddersyede til små skuldre og rygge.