Gratis levering Gratis returnering Sikker Betaling Officiel Online Shop Find Samsonite Forhandlere
Køb Samsonite Stilen
Happy Sammies

HAPPY SAMMIES

NYHED bedårende barnekufferter

Happy Sammies

HAPPY SAMMIES

NYHED bedårende barnekufferter

Vores nye kollektion af børnekufferter for børn mellem 2 og 4 år er det perfekte valg til alle eventyr! Vælg mellem fantastiske rygsække, skoletasker, penalhus og tasker med hjul. Med sjove, nye figurer som Dino Rex, Unicorn Lily, Cat Kitty, Rabbit Rose, Teddy Bear og Fox William, bliver disse skandinavisk inspirerede tasker med søde detaljer sikkert hurtigt favoritterne hos de små!
Udover det, kan forældrene stole på Samsonites kvalitet og vide, at børnenes ting opbevares trygt og sikkert.

UDFORSK HAPPY SAMMIES

Mickey Mouse

Mickey Mouse tasker

Til de yngste Disney fans!

Mickey Mouse

Til de yngste Disney fans!

Mickey Mouse tasker

En Mickey Mouse taske fra Samsonite tilbyder alt, som de yngste fans har behov til en sjov dag ude. Tag Disney's konge med på hvert spændende eventyr med vores lyse og farverige Mickey Mouse rygsække og skolevogne.

Køb Mickey Mouse tasker Vis alle børne tasker

Minnie Mouse

En Minnie Mouse taske

Til enhver stilfuld lejlighed!

Minnie Mouse

Til enhver stilfuld lejlighed!

En Minnie Mouse taske

Minnie vil hjælpe smarte jetsettere med at forblive trendy med dette fantastiske udvalg af tasker til børnehave- og teenagepiger. Minnie Mouse skoletasker, rygsække og andre tasker er alle prydet med Disney's førstedame!

Køb Minnie Mouse tasker Vis alle børne tasker

Disney.Pixar Cars

Bil-tasker

Til overhalingsbanen med "lynets" hastighed!

Disney.Pixar Cars

Til overhalingsbanen med "lynets" hastighed!

Bil-tasker

Sæt skub i enhver rejse med en cool og farverig Lynet McQueen rygsæk og skoletaske og nyd de sjove dage ude, uanset hvilken destination. Hjælp til at tanke den unge fantasi op med legende elementer på hver Disney Pixar bil-taske.

Køb Disney Pixar bil-taskers Vis alle børne tasker

Star Wars

Star Wars tasker

From a galaxy far, far away

Star Wars

From a galaxy far, far away

Star Wars tasker

Må The Force be with you™ med en af ​​Samsonites intergalaktiske Star Wars tasker, der er specielt skabt til fans af dette fandenivoldske rumeventyr. Med slående design og ikoniske kunstværker, er disse Star Wars rygsække den perfekte måde at udforske galakserne på.

Star Wars Vis alle børne tasker

Disney Forever

DISNEY FOREVER

Moderigtige og feminine tasker

Disney Forever

DISNEY FOREVER

Moderigtige og feminine tasker

Disney produkter behøver ikke kun være for børn. Omfavn nostalagien og udforsk vores fantastiske serie, Disney Forever, designet specielt for de voksne Disney fans. Disse sjove, moderigtige og feminine produkter er en god tilføjelse til enhver Disney samling og er udsmykket med Minnie Mouse print i bløde pastelfarver med skindlignende detaljer.

Minnie Mouse rygsæk, clutch eller håndtaske... alle modeller man kan ønske sig!

Udforsk Disney Forever

Vores anbefalinger
  • DKK 1.899,00
    <strong>red<span style="color:#FF0000;">dot</span> award 2016</strong>
winner
    reddot award 2016 winner
  • DKK 449,00
    Premium kids’ sortiment med 3D-elementer, stof af høj kvalitet og ekstra ryg- og skulderstøtte.
    Premium kids’ sortiment med 3D-elementer, stof af høj kvalitet og ekstra ryg- og skulderstøtte.
Disney & Star Wars tablet cases for kids

Disney tablet cases & sleeves

Nu findes disse Disney og Star Wars favoritter til at beskytte din tablet mod uventede hændelser, hvadend du er ude på eventyr eller befinder dig trygt derhjemme. Både børn og voksne vil elske Samsonites fantastiske Airglow og Tabzone cases i iøjenfaldende Disney og Star Wars design med specielle detaljer.

Frygtløse fans kan udforske verden med en af vore PVC-frie Airglow cases, som er lette at bære takket være håndtaget. Eller tag en af vore PVC-frie Tabzone cases – smart design med let adgang til kameraet samt hands-free anvendelse fra forskellige vinkler.

Udforsk Disney & Star Wars tablet covers

Tasker til børn

Hos Samsonite ved vi, at rejsen kan være præcist lige så spændende som at komme derhen, hvor man på vej til. Så hvorfor ikke lade børnene være med og pakke deres helt egen kuffert.

Børnekufferterne er designet og produceret i henhold til Samsonite legendariske krav og er således perfekt til børn, der er på rejse.

Fra de kendte dyretemaer i vores Sammies Funny Face- serie til Min første Samsonite-serien, hvor børnene kan lægge deres eget billede ind bag hjulet på deres skoletaske og dermed lave deres helt eget design, har vi en taske eller kuffert, der kan passe til hver eneste globetrotter i børnehøjde.

Vores børnekollektion omfatter små Upright-kufferter, der er perfekte til en overnatning hos farmor, ud over skoletasker, gymnastikposer, punge og børnerygsæk, der passer til hinanden. Hvorfor ikke får børnene til at deltage og selv pakke deres egen kuffert?