Gratis levering Gratis returnering Sikker Betaling Officiel Online Shop Find Samsonite Forhandlere
Køb Samsonite Stilen
Minnie Mouse

DISNEY ULTIMATE 2.0

Træd ind i en verden af magi og fortryllelse

Minnie Mouse

DISNEY ULTIMATE 2.0

Træd ind i en verden af magi og fortryllelse

Denne dejlige Disney-børnekollektion har noget til alle aldre. Vores supersøde Mickey Letters- og Minnie Glitter-tasker til børn i alderen 3-6 er et sikkert hit! De små vil juble over vinderkombinationen af lyserød med hvide prikker og den glitrende Minnie- sløjfe. Med det sjove tryk med bogstaver og de bløde ører er Mickey den perfekte rejsekammerat. Ældre tweens kan få både mode og sjov med vores elegante Minnie Neon-tasker. Alle modeller er udstyret med Minnies letgenkendelige sløjfe: en virkelig markant detalje, der er ideel til moderigtige unge damer! Fremstillet af høj kvalitet, modstandsdygtige materialer, plus ekstra polstring og rygstøtte tilbyder disse PVC-fri børnetasker spændende 3D-funktioner, imponerende print og broderi, intelligent tematiserede elementer og en hel masse ekstra glans.

KØB DISNEY TASKER

Happy Sammies

HAPPY SAMMIES

NYHED bedårende barnekufferter

Happy Sammies

HAPPY SAMMIES

NYHED bedårende barnekufferter

Vores nye kollektion af børnekufferter for børn mellem 2 og 4 år er det perfekte valg til alle eventyr! Vælg mellem fantastiske rygsække, skoletasker, penalhus og tasker med hjul. Med sjove, nye figurer som Dino Rex, Unicorn Lily, Cat Kitty, Rabbit Rose, Teddy Bear og Fox William, bliver disse skandinavisk inspirerede tasker med søde detaljer sikkert hurtigt favoritterne hos de små!
Udover det, kan forældrene stole på Samsonites kvalitet og vide, at børnenes ting opbevares trygt og sikkert.

UDFORSK HAPPY SAMMIES

Minnie Mouse

En Minnie Mouse taske

Til enhver stilfuld lejlighed!

Minnie Mouse

Til enhver stilfuld lejlighed!

En Minnie Mouse taske

Minnie vil hjælpe smarte jetsettere med at forblive trendy med dette fantastiske udvalg af tasker til børnehave- og teenagepiger. Minnie Mouse skoletasker, rygsække og andre tasker er alle prydet med Disney's førstedame!

Køb Minnie Mouse tasker Vis alle børne tasker

Mickey Mouse

Mickey Mouse tasker

Til de yngste Disney fans!

Mickey Mouse

Til de yngste Disney fans!

Mickey Mouse tasker

En Mickey Mouse taske fra Samsonite tilbyder alt, som de yngste fans har behov til en sjov dag ude. Tag Disney's konge med på hvert spændende eventyr med vores lyse og farverige Mickey Mouse rygsække og skolevogne.

Køb Mickey Mouse tasker Vis alle børne tasker

Disney.Pixar Cars

Bil-tasker

Til overhalingsbanen med "lynets" hastighed!

Disney.Pixar Cars

Til overhalingsbanen med "lynets" hastighed!

Bil-tasker

Sæt skub i enhver rejse med en cool og farverig Lynet McQueen rygsæk og skoletaske og nyd de sjove dage ude, uanset hvilken destination. Hjælp til at tanke den unge fantasi op med legende elementer på hver Disney Pixar bil-taske.

Køb Disney Pixar bil-taskers Vis alle børne tasker

Star Wars

Star Wars tasker

From a galaxy far, far away

Star Wars

From a galaxy far, far away

Star Wars tasker

Må The Force be with you™ med en af ​​Samsonites intergalaktiske Star Wars tasker, der er specielt skabt til fans af dette fandenivoldske rumeventyr. Med slående design og ikoniske kunstværker, er disse Star Wars rygsække den perfekte måde at udforske galakserne på.

Star Wars Vis alle børne tasker

Vores anbefalinger
  • DKK 1.199,00
    Premium kids’ sortiment med 3D-elementer, stof af høj kvalitet og ekstra ryg- og skulderstøtte.
    Premium kids’ sortiment med 3D-elementer, stof af høj kvalitet og ekstra ryg- og skulderstøtte.
Ergofit Backpacks

SAM ERGOFIT

ERGONOMISKE RYGSÆKKE TIL SKOLEN

Se vores fantastiske ergonomiske rygsække til børn – den sejeste taske til skolen. Er dit barn vild med fodbold eller stor fan af Star Wars? Måske er det heste, jungler eller pirater, der er sagen? Vores Ergofit-rygsække har noget til alle! Disse farverige rygsække fås med en række temaer og figurer og er perfekte til børn i alderen 6 til 10.

Sådan bærer du din Samsonite Ergofit:

  • Justér rygpanelet til den rigtige størrelse (S, M, L) så hoftebæltet sidder behageligt på hofterne.
  • Stram hoftestroppen for at aflaste skuldrene.
  • Stram de nedre skulderstropper for at forebygge at rygsækken tilter bagover.
  • Stram de øvre skulderstropper for at sikre at rygsækken holder sig tæt til kroppen.
  • Stram bryststroppen så rygsækken sidder som den skal – hele tiden.

KØB NU Play Icon learn more

Dreamrider

Børnekufferter til at køre på

Rejsen bliver en drøm med Dreamrider!

Se vores fantastiske nye kollektion af børnekufferter til at køre på, der med garanti vil gøre enhver rejseoplevelse til en drøm! Der er ikke nogen børn, der ikke gerne vil have deres helt egen kuffert at køre på, så de selv kan tage ansvaret for deres egne ting og gøre livet lettere for forældre på farten. Og vi ved alle, at når de små er glade, bliver rejsen meget sjovere for hele familien.

Sjove design hjælper mod kedelige lufthavne
Ideelle løsninger til besøg hos legekammerater og overnatninger
Let håndbagage på kun 1,8 kg med en pakkekapacitet på 25 liter
Udstyret med blød gummikant til at beskytte små fingre under pakningen
Holdbare hjul, webbing-håndtag, der er lette at holde fast i, til sikker kørsel samt en træksnor, der også fungerer som skulderrem og bagagestrop.

Fås i supersøde design såsom zebra, tiger, pony og bi plus Disney-favoritterne Mickey, Minnie og Disney.Pixar-biler. Disse kufferter er et must for børn under otte!

UDFORSK DREAMRIDER

Tasker til børn

Hos Samsonite ved vi, at rejsen kan være præcist lige så spændende som at komme derhen, hvor man på vej til. Så hvorfor ikke lade børnene være med og pakke deres helt egen kuffert.

Børnekufferterne er designet og produceret i henhold til Samsonite legendariske krav og er således perfekt til børn, der er på rejse.

Fra de kendte dyretemaer i vores Sammies Funny Face- serie til Min første Samsonite-serien, hvor børnene kan lægge deres eget billede ind bag hjulet på deres skoletaske og dermed lave deres helt eget design, har vi en taske eller kuffert, der kan passe til hver eneste globetrotter i børnehøjde.

Vores børnekollektion omfatter små Upright-kufferter, der er perfekte til en overnatning hos farmor, ud over skoletasker, gymnastikposer, punge og børnerygsæk, der passer til hinanden. Hvorfor ikke får børnene til at deltage og selv pakke deres egen kuffert?