Unisex Line

Easy-Way 2

EASY-WAY 2 er en yderst praktisk rygsæk takket være de mange måder, den kan bæres på. Dens æstetiske kvaliteter betyder, at den let kan bruges både til forretnings- og fritidslooket. Det overfladebehandlede materiale og moderne diagonale snit tilfører desuden rygsækken et meget raffineret touch.

Glendalee

Glendalee-kollektionen består af elegante og behagelige rygsække, der er designet til ivrige cyklister. Rygsækkene har mange smarte funktioner som f.eks. en fløjte til nødsituationer, en fuldt justerbar brystrem og 3M-refleksdetaljer på skulderremmene. Rygsækken M leveres med et praktisk regnslag, der beskytter mod regn, sne og støv. Husk også den praktiske indbyggede krog til hjelmen på rygsækken L, når du står af cyklen.

Raelyn

Denne kollektion af elegante unisex-rygsække er den perfekte kombination af både forretnings- og fritidsstil og fås i en række moderne farver.

Ruthvean

Rygsækkene i Ruthvaen-kollektionen er lige til at tage med takket være deres mange lommer samt en speciallomme til en ansigtsmaske. Derudover sikrer Airflow-bagsiden ekstra luft ved ryggen, så rygsækken bliver endnu mere behagelig.

Scep

Scep er en serie rygsække til hverdagsbrug til både mænd og kvinder. De har et minimalistisk europæisk-inspireret design med røde detaljer. Se de mange rum, der gør dem virkelig praktiske og funktionelle. Fås i friske sommerfarver.

Sluice

Denne moderne rygsækskollektion er designet med moderne røde detaljer på logoet og de tynde skulderremme. Sluices ungdommelige design betyder, at den vil være et hit hos alle, der ønsker den allernyeste stil.

Taeber

TAEBER-kollektionen er designet med et iøjnefaldende melangelook og udstyret med et hovedrum og praktiske lommer på forsiden. Materialerne af høj kvalitet og den store volumen betyder, at der er plads til mange personlige ting.

Tedwin

TEDWIN er en afslappet serie, der forbliver tro mod klassikerne. Det enkle, afrundede firkantede design passer til enhver stil og understreges af sorte remdetaljer på siderne. Med sine utroligt funktionelle egenskaber såsom behagelige remme, praktisk indretning og handy computerrum er denne serie også en af vores mest prisvenlige.