Samsonite & Van Gogh Museum

Samsonite & Van Gogh Museum

Med den hollandske kunstner Vincent Van Goghs mesterværk Almond Blossom indfanger Samsonite på smukkeste vis blomsternes poetiske skønhed i en eksklusiv bagage- og rygsækskollektion.

I kollektionen genfortolkes tre af Samsonites letvægtsserier med et frisk pust af Vincent Van Goghs verdenskendte mesterværker. Den hårde Lite-Shock er komplet dækket både udvendigt og indvendigt af Van Goghs kunstneriske Almond Blossom. Vi har skabt den perfekte match med vores Uplite-kollektion, hvor detaljerne i det smukke maleri vises på håndtagene, udvidelsesdelene og den indvendige beklædning. Den elegante Skyler-rygsæk fuldender serien med et førsteklasses romantisk blomsterbroderi.

KØB NU

Van Gogh

Vincent van Gogh (1853 - 1890)
ALMOND BLOSSOM
Saint-Rémy-de-Provence, February 1890
oil on canvas, 73.3 x 92.4 cm
Van Gogh Museum, Amsterdam
(Vincent van Gogh Foundation)

Vincent van Gogh (1853 - 1890)
SELF-PORTRAIT WITH GREY FELT HAT
Paris, September - October 1887
oil on canvas, 44.5 x 37.2 cm
Van Gogh Museum, Amsterdam
(Vincent van Gogh Foundation)

Vincent Van Gogh

Vincent van Gogh er stadig en af verdens mest indflydelsesrige og skattede kunstnere, hvis arbejde fortsætter med at ændre den måde, folk betragter kunst og skønhed på.

Japansk billedsprog og impressionistisk kunst havde stor indflydelse på Vincent Van Goghs arbejde, herunder værket med mandelblomster (1890), der er en muse for Samsonite & Van Gogh Museum-kollektionen. Van Gogh lånte emnet, de dristige konturer og placeringen af træet i billedplanet fra japansk grafik. Store blomstergrene mod en blå himmel var et af Van Goghs yndlingsmotiver. Mandeltræer blomstrer tidligt på foråret og er dermed et symbol på nyt liv.

LÆS MERE OM VAN GOGH-MUSEET

®Van Gogh Museum, © VGME B.V