Disney- og børnetasker

Disney- og børnetasker

Er det tid til skolestart, eller skal du på ferie med familien? De mindste rejsende vil helt sikkert sætte pris på vores Disney- og børnekollektion. Vi har et stort antal kufferter, skoletasker og rygsække til børn med Disneys sejeste figurer. Se vores farverige kufferter, som børnene kan ride på, samt vores kuffertsæt og skolekollektioner med sjove og spændende motiver.

Shop the look
BØRNEKUFFERTER TIL AT KØRE PÅ
BØRNEKUFFERTER TIL AT KØRE PÅ

AT REJSE ER EN DRØM MED DREAM2GO!
Se vores fantastiske nye kollektion af børnekufferter til at køre på, der med garanti vil gøre enhver rejseoplevelse til en drøm! Der er ikke nogen børn, der ikke gerne vil have deres helt egen kuffert at køre på, så de selv kan tage ansvaret for deres egne ting og gøre livet lettere for forældre på farten. Og vi ved alle, at når de små er glade, bliver rejsen meget sjovere for hele familien.

✓ Sjove design hjælper mod kedelige lufthavne
✓ Ideelle løsninger til besøg hos legekammerater og overnatninger
✓ Let håndbagage på kun 2,1 kg med en pakkekapacitet på 30 liter
✓ Udstyret med blød gummikant til at beskytte små fingre under pakningen
✓ Holdbare hjul, webbing-håndtag, der er lette at holde fast i, til sikker kørsel samt en træksnor, der også fungerer som skulderrem og bagagestrop.

Fås i supersøde design såsom zebra, tiger, pony og bi plus Disney-favoritterne Mickey, Minnie og Disney.Pixar-biler. Disse kufferter er et must for børn under otte!

Opdag Dream2Go

Tasker til børn

Hos Samsonite ved vi, at rejsen kan være lige så spændende som slutdestinationen, så hvorfor ikke lade børnene hjælpe med at pakke deres egne tasker.

Vores børnetasker er designet og fremstillet efter Samsonites legendarisk høje standarder og passer perfekt til børn, der er på farten.

Vi har en taske eller kuffert til alle små globetrottere med deres yndlingsfigurer fra Disney, Marvel og Star Wars. De alleryngste rejsende vil elske vores Happy Sammies-tasker.

I vores børnesegment finder du alt fra små stående kufferter, der er perfekte til en overnatning hos mormor og morfar, til matchende skoletasker, træningstasker, håndtasker og børnerygsække. Så hvorfor ikke lade børnene hjælpe med at pakke deres egne tasker?