Bagage

Bagage

Er du klar til den næste innovation inden for håndbagage? Samsonite har taget den klassiske håndbagage til et helt nyt niveau og udstyret den med en innovativ, ekstremt praktisk toplomme eller en lettilgængelig forlomme.

Shop the look
110 ÅRS INNOVATION
110 ÅRS INNOVATION

Siden Samsonite grundlages i 1910 har vi lavet tasker i høj kvalitet og som er lavet til at holde længe og for at møde de rejsendes behov over hele verden. Samsonite er ledende indenfor taskebranchen når det gælder anvendelse af nye materialer, skabt af ikoniske designs og en forbedret komfort kontinuerligt. Langs vejen har Samsonite været de første med mange nyheder som alle har gavn af i traditionen af innovation.

KØB NU SE VORES HISTORIE
LETTILGÆNGELIG KABINEBAGAGE
LETTILGÆNGELIG KABINEBAGAGE
NU MED INNOVATIV TOPLOMME ELLER LETTILGÆNGELIG FORLOMME!

Er du klar til at se den næste store nyhed inden for lettilgængelig kabinebagage? Samsonite har gjort den almindelige kabinekuffert endnu bedre og udstyret den med en innovativ og yderst praktisk toplomme eller lettilgængelig forlomme. Takket være denne nye detalje har du altid dine vigtigste rejsesager inden for rækkevidde, selv når din kuffert ligger under sædet eller på en fyldt bagagehylde. Samsonite har en række lettilgængelig kabinekufferter i forskellige størrelser, som opfylder de store flyselskabers regler.

UDFORSK DEN INNOVATIVE KABINEBAGAGE

Bagage

Hos Samsonite er vi måske en smule forudindtagede, men for os handler tasker og kufferter om meget andet end blot at transportere sine ejendele fra et sted til et andet. En god kuffert skal selvfølgelig beskytte dine elskede ejendele, men hvis du vælger det rette produkt, bliver det faktisk en fornøjelse at pakke kufferten og behageligt at gå rundt i lufthavnen. Med den rette taske kan du skille dig ud fra mængden, og den perfekte forretningstaske kan give dig den tillid, du har brug for i de mest krævende interviewsituationer. Samsonite har med garanti den rette bagage til dig.

Vores bagagekategorier:

Hvis du bare skal være væk en eller to nætter, har vi mange lette tasker med plads til alt det, du har brug for.

Har du brug for mere plads? Bare rolig, vi har en lang række større tasker og endda kufferter, der er perfekte at tjekke ind. Husk, at alle Samsonite-produkter opfylder vores høje kvalitetskrav og er omfattet af vores globale servicenetværk.

Uanset om du foretrækker en superrobust hård kuffert eller en fleksibel blød kuffert, som kan udvides, når du har brug for ekstra plads, har vi garanteret en kabinekuffert, der opfylder dine behov. Rejser du mest, når du har fri? Eller skal du arbejde på turen? Det er ikke noget problem! Vi har også en perfekt løsning til dig.