Add a personal touch to your Samsonite

EKSLUSIVT ONLINE TILBUD

Lav din kuffert
personlig

med gravering

eller lav en unik gave til en du holder af

Oplev Se video

Curv

Udforsk Curv®

Læs mere

Gratis levering Gratis returnering Sikker Betaling Officiel Online Shop Find Samsonite Forhandlere
Vores anbefalinger
 • DKK 3.899,00
  Personliggør din Samsonite med laser gravering så den bliver helt unik.
Ekslusivt online tilbud.
  Personliggør din Samsonite med laser gravering så den bliver helt unik. Ekslusivt online tilbud.
 • DKK 3.999,00
  Personliggør din Samsonite med laser gravering så den bliver helt unik.
Ekslusivt online tilbud.
  Personliggør din Samsonite med laser gravering så den bliver helt unik. Ekslusivt online tilbud.
 • DKK 3.699,00
  Personliggør din Samsonite med laser gravering så den bliver helt unik.
Ekslusivt online tilbud.
  Personliggør din Samsonite med laser gravering så den bliver helt unik. Ekslusivt online tilbud.
 • DKK 1.699,00
  <strong>red<span style="color:#FF0000;">dot</span> award 2017</strong>
winner
  reddot award 2017 winner
Cosmolite

Ny cosmolite-kollektion

Nye farver, nu endnu lettere!

Cosmolite

Ny cosmolite-kollektion

Nye farver, nu endnu lettere!

Cosmolite-kufferten er en af Samsonites mest ikoniske kufferter: Den uforlignelige kollektion har et prisbelønnet design med teknologi, som sætter nye standarder for både kvalitet og stil. Takket være ændring af komponenterne er den nye Cosmolite lettere, men ikke mindre robust. Cosmolite er fremstillet med det revolutionerende Curv®-materiale og er nu en af de mest robuste og letteste kollektioner af hårde Samsonite-kufferter. Det er ikke så underligt, at der sælges en Cosmolite-kuffert hvert 90. sekund! Den forbedrede Cosmolite-kollektion fås i opdaterede, moderne farver. Rejs let og elegant med den nye Cosmolite i farverne Copper Blush, Midnight Blue eller Pearl White. Ud over disse trendy farver fås kufferten også de klassiske farver Black, Red og Silver.

Udforsk Cosmolite

Lite-Shock

LITE-SHOCK

DEN LETTESTE CURV®

Lite-Shock

LITE-SHOCK

DEN LETTESTE CURV®

Lite-Shock er den letteste kuffert i Samsonites Curv®-kollektion og kombinerer minimal vægt med maksimal slagfasthed. Denne hårde kufferts selvforstærkende naturlige design samt ultralette og smarte komponenter giver en ekstra let bagagekollektion, der sætter nye standarder. Lite-Shock er robust i sig selv og kræver ikke en tyk udvendig skal takket være kuffertens stødabsorberende design.

Spinner 75 vejer kun 2,5 kg!

UDFORSK LITE-SHOCK UDFORSK MOVE PRO

neopulse

NEOPULSE

LETVÆGTSBAGAGE I POLYCARBONAT

neopulse

NEOPULSE

LETVÆGTSBAGAGE I POLYCARBONAT

Med Neopulse sætter Samsonite nye standarder for letvægtsbagage i polycarbonat.

Neopulse er fremstillet i Europa og er en hård kuffert, hvor lethed og styrke kombineres takket være det patenterede selvforstærkende design med ekstra hjørnebeskyttelse. Dette iøjnefaldende, elegante bagagedesign med fire hjul er baseret på en nyskabende konstruktion, der også hjælper med at gøre ridser på den udvendige skal mindre synlige.

UDFORSK NEOPULSE

Scandinavian Airlines Hand Luggage

Scandinavian Airlines

Find SAS håndbagage.

Scandinavian Airlines

Find SAS håndbagage

Her viser vi alle vores kufferter som passer til SAS håndbagage mål (55cm x 40cm x 23cm) - så det ikke bliver besværligt i lufthavnen. Disse gælder også for de øvrige flyselskaber som er medlem af Star Alliance, bla. Lufthansa. Tænk på at håndbagage ikke må overstige en vægt på 8kg! Foruden en lille kuffert er det også tilladt at tage en lille hånd- eller pc-taske med. Det er også muligt at finde en kuffert der også har computer rum.

Rejser du til/fra USA eller Asien med SAS må du have 2 håndbagage med samme mål og vægt.

Vis alt bagage til Scandinavian Airlines Køb kabine bagage

Flux

FLUX

Vores helt nye kollektion

Flux

FLUX

Vores helt nye kollektion

Mød Flux – den næste generation polypropylen-kufferter med lynlås. I vores helt nye kollektion kombinerer vi mange års dybtgående viden om polypropylen med en sikker og holdbar lukning med dobbeltlynlås.

Flux er den første kollektion af hårde Samsonite-kufferter med (skjult) udvidelsesfunktion på alle modelstørrelser, hvilket betyder endnu større pakkevolumen, når der er brug for det. Det avancerede design er et frisk og markant pust, hvor alle detaljer er designet til at give den perfekte bagageløsning. Denne kollektion er designet til at gøre rejsen lettere takket være de jævnt rullende dobbelthjul, trækhåndtaget med dobbeltrør og den praktiske indretning med fuld beklædning til at holde styr på tingene.

Oplev Flux nu

trip-to-the-usa

BAGAGE TIL USA-REJSEN

KUFFERTER MED TSA-LÅSE

trip-to-the-usa

BAGAGE TIL USA-REJSEN

KUFFERTER MED TSA-LÅSE

Sørg for, at bagagen overholder amerikanske sikkerhedsbestemmelser med vores hårde kufferter, der kan udvides. Disse kufferter er ideelle til lange flyrejser og er udstyret med TSA-låse. Amerikanske TSA (Transportation Security Administration) kontrollerer al håndbagage, før den kommer ombord på flyet, og undersøger fra tid til anden indholdet manuelt.

TSA-låsen gør det muligt for de amerikanske myndigheder at åbne kufferten uden at ødelægge låsen, mens låsen samtidig giver stor sikkerhed i resten af verden.

KØB KUFFERTER MED TSA-LÅSE

Cabin Luggage

Tag din bagage med om bord

Din guide til håndbagage.

Cabin Luggage

Vil du helst have din bagage med om bord?

Din guide til håndbagage.

Du vil helst have din bagage med om bord. Hvorfor spilde dyrebar tid med at vente ved bagageudleveringen? Hvis du tager din kabinekuffert med om bord, er du allerede godt på vej til slutdestinationen. Vi kan forsikre dig om, at det at rejse er lige så problemløst, som du havde håbet på. Du skal bare vælge luftfartselskab, hvorefter vi hjælper dig med at finde ud af kravene til størrelsen på håndbagage.

Se alle de kabinevenlige muligheder

2 Wheels 4 Wheels

TO ELLER FIRE – HVOR MANGE HJUL, HAR DU BRUG FOR?

Find den kuffert, der passer til dig.

2 Wheels 4 Wheels

TO ELLER FIRE – HVOR MANGE HJUL, HAR DU BRUG FOR?

Find den kuffert, der passer til dig.

Da der kom hjul på bagagen, blev det meget lettere at rejse. Nu, hvor du kan vælge kufferter med enten to eller fire hjul, kan det blive endnu lettere. Kufferter på hjul kan være af typen upright med to hjul. Det er den bedste løsning, når du vil trække kufferten. Kufferter med fire hjul kaldes spinnere og er beregnet til at skubbe. Spinnere er lettest at styre, så du kan "flyve" igennem lufthavnen. En upright kan derimod bruges på mere varierede overflader. Samsonsite har mange forskellige muligheder af begge typer.

GENNEMSE UDVALGET AF SPINNERE MED FIRE HJUL VIS UPRIGHTS MED TO HJUL

flux-soft

flux soft

Let tilgængelig håndbagage!

Klar til at møde den næste nyskabelse inden for håndbagage med let adgang til tingene? Flux sætter helt nye standarder for traditionel håndbagage takket være den innovative toplomme. Fra nu af vil det altid være let at få fat i de mest nødvendige ting på rejsen, selvom kufferten ligger i skabet over sædet eller under sædet i flyet. Flux Soft fås i 3 forskellige håndbagagestørrelser, der overholder reglerne hos de store flyselskaber.

UDFORSK FLUX SOFT

STORBYFERIE Rejs let med næste fly

STORBYFERIE

Rejs let med næste fly

Rejs let: Hvis du skal af sted på storbyferie eller weekendtur og gerne vil slippe for besværet med bagage, der skal checkes ind, har Samsonite et bredt sortiment af håndbagage, der opfylder forskellige flyselskabers krav til bagagedimensioner. Storbyferier er mere populære end nogensinde, og det virker som om, vi ikke kan få nok af dem. De ses ofte som en billig ferie og fylder godt op i de frie weekender i kalenderen, hvilket har medført en stigning på 15 % i antallet af storbyferier, mens antallet af badeferier er stagneret.

Samsonite arbejder konstant på innovative løsninger for at gøre rejsen nemmere. Udforsk vores fremragende håndbagagekollektioner, hvor der i hver kollektion er specifikt fokus på praktiske funktioner til rejser, hvor du kun medbringer håndbage.

UDFORSK VORES HÅNDBAGAGELØSNINGER

Bagage

Hos Samsonite er vi måske ikke helt objektive, men for os er bagage mere end bare det at transportere dine ejendele rundt over hele verden. God bagage vil selvfølgelig beskytte dine højt værdsatte ejendele, men hvis man vælger den helt rigtige bagage, bliver det en fornøjelse at pakke, og en vandring hen ad lufthavnsgangene kan sammenlignes med en spadseretur i parken. Den rigtige kuffert kan være med til, at du skiller dig ud fra mængden, og den perfekte forretningstaske kan give dig den selvtillid, du har brug for under selv de mest krævende møder. Du kan være sikker på, at uanset hvilken rejse, du skal ud på, har Samsonite den helt rigtige bagage til dig.

Vores udvalg omfatter:

 • Kufferter
 • Håndbagage
 • Rejsetasker og vadsække
 • Mobile kontorers
 • Beautytasker og toilettasker
 • Dragtposer

Hvis du bare skal være afsted en eller to nætter, er vores omfattende udvalg af letvægtstasker perfekt, når du skal pakke det mest nødvendige. Hvorfor ikke også bruge vores praktiske værktøj til at finde en taske af den rigtige størrelse. Lad den gøre arbejdet, så størrelsen passer med de forskellige luftfartselskaber, du bruger?

Har du brug for lidt mere plads? Ingen grund til bekymring. Vi har en masse større tasker samt rejsetasker - perfekte, når der skal tjekkes ind. Og husk at med alle tasker fra Samsonite følger vores legendariske ry om kvalitet og vores ægte globale servicenetværk.

Uanset om du foretrække en super hård skalkuffert, eller du foretrækker den fleksibilitet, der er ved en blød bagage, der kan udvides og give ekstra volumen, har vi håndbagage, der kan opfylde alle krav. Måske du er snarere fritidsrejsende, eller en, der har brug for at arbejde undervejs? Ingen grund til bekymring - vi har også en rejseløsning til dig.