Personalise your case
Gratis

Ekslusivt online tilbud

Lav din kuffert personlig

med gravering*
eller lav en unik gave til en du holder af

Gratis levering Gratis returnering Sikker Betaling Officiel Online Shop Find Samsonite Forhandlere
Til modige og energiske rejsende - Samsonite x Diesel

Samsonite x Diesel

Til modige og energiske rejsende

Til modige og energiske rejsende - Samsonite x Diesel

Samsonite x Diesel

Til modige og energiske rejsende

Glæder du dig allerede til din næste rejse? Det kan du roligt gøre med vores nyeste kollektion, der er designet i samarbejde med mode- og livsstilsmærket DIESEL og kun fås i begrænset antal. Hvis du er på udkig efter bagage med udstråling, er denne karakteristiske originale, markante og halvgennemsigtige kollektion lige det, du leder efter. Farven, der gradvist går fra helt sort til gennemsigtig betyder, at du selv bestemmer hvad andre må se. De stærkt gule detaljer og netbeklædningen kombineret med læderlignende detaljer giver et råt look. Kollektionen Samsonite x Diesel har desuden en lang række praktiske funktioner, der gør rejseoplevelsen endnu bedre. Den smart integrerede rygsæk med snørelukning er den perfekte lette løsning til at tage med, når du udforsker byen. Derudover er håndbagagemodellerne udstyret med indbygget USB-port, så du aldrig mister forbindelsen, uanset hvor du rejser hen!

UDFORSK Samsonite x Diesel

Lite-Shock

LITE-SHOCK

Vores lette kuffert

Lite-Shock

LITE-SHOCK

Vores lette kuffert

Denne hårde kufferts selvforstærkende naturlige design samt ultralette og smarte komponenter giver en ekstra let bagagekollektion, der sætter nye standarder. Lite-Shock er robust i sig selv og kræver ikke en tyk udvendig skal takket være kuffertens stødabsorberende design.

Spinner 75 vejer kun 2,5 kg!

UDFORSK LITE-SHOCK

THE PERFECT LIGHT COMBINATION!

GO SPORTIVE

Den perfekte Letvægtskombination!

Den perfekte Letvægtskombination!

GO SPORTIVE

Den perfekte Letvægtskombination!

Med Neopulse, en letvægts polykarbonat hård kuffert, der perfekt lykkes i at kombinere letvægt og styrke takket være det patenterede selvforstærkede design med ekstra beskyttende hjørner.

Med Lite-Shock har vi endnu en gang skubbet grænserne for innovation ved at skabe sin letteste modersamling med maksimal slagfasthed.

Begge disse Made in Europe kufferter kan kombineres med Paradiver Light pakket med nye optimerede funktioner og opdateres under tegn på æstetisk kontinuitet og praktisk forbedring. Denne succesfulde serie er nu lettere end før og leveres med et nyt nyt udseende, der forbliver tro mod originalen.

KØB NU

Scandinavian Airlines Hand Luggage

Scandinavian Airlines

Find SAS håndbagage.

Scandinavian Airlines

Find SAS håndbagage

Her viser vi alle vores kufferter som passer til SAS håndbagage mål (55cm x 40cm x 23cm) - så det ikke bliver besværligt i lufthavnen. Disse gælder også for de øvrige flyselskaber som er medlem af Star Alliance, bla. Lufthansa. Tænk på at håndbagage ikke må overstige en vægt på 8kg! Foruden en lille kuffert er det også tilladt at tage en lille hånd- eller pc-taske med. Det er også muligt at finde en kuffert der også har computer rum.

Rejser du til/fra USA eller Asien med SAS må du have 2 håndbagage med samme mål og vægt.

Vis alt bagage til Scandinavian Airlines Køb kabine bagage

PLADS TIL FLERE MINDER - Samsonite

BAGAGE MED UDVIDELSESFUNKTION

Plads til flere minder

BAGAGE MED UDVIDELSESFUNKTION - Flux - Samsonite

BAGAGE MED UDVIDELSESFUNKTION

PLADS TIL FLERE MINDER

Enhver rejsende vil glæde sig over bagage, der kan udvides og dermed gør det muligt at pakke flere eller færre ting efter behov. Disse funktionelle, pladsbesparende løsninger er en vigtig del af enhver rejse. Samsonites kollektioner af bagage, der kan udvides, er et godt valg, hvis du har brug for mere plads til alle dine souvenirs og indkøb. Med disse kufferter og tasker, der kan udvides, får du ikke alene en holdbar løsning, men også ekstra god plads til tingene samt den nødvendige fleksibilitet, uanset om du rejser ofte eller kun en gang om året.

SØG EFTER BAGAGE MED UDVIDELSESFUNKTION

trip-to-the-usa

BAGAGE TIL USA-REJSEN

KUFFERTER MED TSA-LÅSE

trip-to-the-usa

BAGAGE TIL USA-REJSEN

KUFFERTER MED TSA-LÅSE

Sørg for, at bagagen overholder amerikanske sikkerhedsbestemmelser med vores hårde kufferter, der kan udvides. Disse kufferter er ideelle til lange flyrejser og er udstyret med TSA-låse. Amerikanske TSA (Transportation Security Administration) kontrollerer al håndbagage, før den kommer ombord på flyet, og undersøger fra tid til anden indholdet manuelt.

TSA-låsen gør det muligt for de amerikanske myndigheder at åbne kufferten uden at ødelægge låsen, mens låsen samtidig giver stor sikkerhed i resten af verden.

KØB KUFFERTER MED TSA-LÅSE

Cabin Luggage

Tag din bagage med om bord

Din guide til håndbagage.

Cabin Luggage

Vil du helst have din bagage med om bord?

Din guide til håndbagage.

Du vil helst have din bagage med om bord. Hvorfor spilde dyrebar tid med at vente ved bagageudleveringen? Hvis du tager din kabinekuffert med om bord, er du allerede godt på vej til slutdestinationen. Vi kan forsikre dig om, at det at rejse er lige så problemløst, som du havde håbet på. Du skal bare vælge luftfartselskab, hvorefter vi hjælper dig med at finde ud af kravene til størrelsen på håndbagage.

Se alle de kabinevenlige muligheder

2 Wheels 4 Wheels

TO ELLER FIRE – HVOR MANGE HJUL, HAR DU BRUG FOR?

Find den kuffert, der passer til dig.

2 Wheels 4 Wheels

TO ELLER FIRE – HVOR MANGE HJUL, HAR DU BRUG FOR?

Find den kuffert, der passer til dig.

Da der kom hjul på bagagen, blev det meget lettere at rejse. Nu, hvor du kan vælge kufferter med enten to eller fire hjul, kan det blive endnu lettere. Kufferter på hjul kan være af typen upright med to hjul. Det er den bedste løsning, når du vil trække kufferten. Kufferter med fire hjul kaldes spinnere og er beregnet til at skubbe. Spinnere er lettest at styre, så du kan "flyve" igennem lufthavnen. En upright kan derimod bruges på mere varierede overflader. Samsonsite har mange forskellige muligheder af begge typer.

GENNEMSE UDVALGET AF SPINNERE MED FIRE HJUL VIS UPRIGHTS MED TO HJUL

Vores anbefalinger
top-pocket

Lettilgængelig kabinebagage

Nu med innovativ toplomme!

Er du klar til at se den næste store nyhed inden for lettilgængelig kabinebagage? Samsonite har gjort den almindelige kabinekuffert endnu bedre og udstyret den med en innovativ og yderst praktisk toplomme. Takket være denne nye detalje har du altid dine vigtigste rejsesager inden for rækkevidde, selv når din kuffert ligger under sædet eller på en fyldt bagagehylde. Samsonite har en række lettilgængelig kabinekufferter i forskellige størrelser, som opfylder de store flyselskabers regler.

Udforsk den innovative kabinebagage