Tasker

Tasker

Har du brug for en flot og praktisk taske, som du kan bruge, når du pendler til og fra arbejde eller i fritiden?
Se vores store udvalg af computertasker, tabletetuier, håndtasker og træningstasker til både ham og hende. Vælg din favorit – så sørger vi for, at du får den premiumkvalitet, Samsonite er så kendt for. Uanset om du er på udkig efter en lædertaske, en taske med computerrum eller en mappe, har vi med garanti den perfekte model til dig i de seneste trendy farver.

Shop the look
ELEGANT OG FUNKTIONEL
ELEGANT OG FUNKTIONEL

Elegante håndtasker med stil til enhver lejlighed! Disse modeller kombinerer trends med funktionalitet og flere fag sikrer optimal organisering. Med et design til både hverdag og rejse passer disse smarte håndtaskertil enhver lejlighed.

Tasker til hende

Tasker

Selv når du ikke skal til udlandet, har du brug for en perfekt taske, der har plads til alle dine ting. Uanset om du er på vej til et vigtigt møde, en konference eller bare kontoret, bør du altid vælge en computertaske eller mappe af god kvalitet. Når arbejdsdagen er slut, skal du måske hen i træningscentret eller møde nogle venner ude i byen. En praktisk og samtidig stilfuld træningstaske eller håndtaske er derfor et godt supplement.

I kategorien skuldertasker finder du blandt andet håndtasker til kvinder, budtasker og tablettasker. En skuldertaske, der bæres på skrå, er perfekt til bylivet, fordi du har hænderne fri og kan have både din telefon og din kaffe med dig uden at spilde. Disse tasker fås i en række forskellige farver og modeller, der passer til forskellige årstider og outfits.

Har du brug for hjælp til at finde en robust, men samtidig elegant herretaske, eller kan du ikke beslutte dig for, hvilken trendy og praktisk taske du skal vælge til hende? Læs vores eksperters anbefalinger, som vi har samlet til dig!