Rygsække

Rygsække

Anskaf den perfekte rygsæk, uanset om du skal på ferie, pendle til den anden side af byen eller starte et nyt år i skolen. Tag et kig på vores rygsække, som fås i mange forskellige modeller og udførelser, og som alle har praktiske funktioner og forskellige farvemuligheder. Hold dine ejendele sikre takket være vores ekstra sikre rygsække, og få adgang til alt, hvad du har brug for på en lang arbejdsdag, med en computerrygsæk udstyret med smarte funktioner.

Shop the look
KOMBINERET FERIE
KOMBINERET FERIE
OG FORRETNINGSREJSE
DEN NYE REJSETREND

Forlængelse af forretningsrejsen for at få mere tid på rejsedestinationen har udvisket grænserne mellem ferie og forretning. I stedet for at styrte af sted til lufthavnen efter det sidste møde fredag eftermiddag er en ferie- og forretningsrejsende parat til at udforske den lokale kultur og begynde et udvidet weekendophold.

Samsonite imødekommer denne trend ved at tilbyde den perfekte kuffert til denne nye type rejser for sikre en mere afslappet rejseoplevelse. Vores innovative rejseløsninger omfatter et specialrum, der giver nemmere og hurtigere adgang til uundværligt forretningsudstyr, mens tøj og andre ferieting er pakket separat.

UDFORSK VORES LØSNINGER TIL KOMBINERET FERIE- OG FORRETNINGSREJSE
Tasker med smarte funktioner
Tasker med smarte funktioner

Samsonite har udstyret et udvalg af de bedst sælgende tasker og kufferter med smarte funktioner, såsom integrerede powerbanks og praktiske USB-porte, så du altid kan være opkoblet. Visse kufferter er udstyret med bluetooth tracker – så du nemt kan følge din kufferts rejse via din smartphone.

SE VORES SMARTE TASKER

Rygsække

I en rygsæk kan du nemt transportere mindre ting, som du skal bruge på arbejde, på uddannelsen, i fitnesscentret, på udflugten eller til en overnatning. Det kan også bruges som håndbagage på flyet. Derudover har du hænderne fri under rejsen, hvilket er vældigt praktisk. Vores ergonomiske rygsækmodeller er nemme at løfte og har polstrede, justerbare remme, der giver mere bevægelsesfrihed og komfort, samt rygstøtte, der mindsker belastningen på ryggen.

I denne kategori finder du , rygsække med tyverisikring, skolerygsække til børn, trendy rygsække til byliv og arbejdsrygsække med særlige rum til computere og anden elektronik. Gå ikke glip af vores rygsække med smarte funktioner, såsom integreret USB-stik.