Add a personal touch to your Lite-Cube-DLX

Simples, élégants, stylés

Udforsk vores punge
& tegnebøger

FOR HENDE FOR HAM

Gratis levering Gratis returnering Sikker Betaling Officiel Online Shop Find Samsonite Forhandlere
Køb Samsonite Stilen
Mød den innovative paraply

Mød den innovative paraply

Alle dine paraply problemer er løst

Mød den innovative paraply

Mød den innovative paraply

Alle dine paraply problemer er løst

Nu vil du ikke bløde mere som du forsøger at holde dig tør på regnfulde dage mere. Det smarte design af paraplyen, UP WAY holder ikke kun dig tør under den, holder endda gulvet og din bil tør. Paraplyen er teflon belagt og lukkes op istedet for ned, hvilket gør at fugten holdes inde i paraplyen. Ikke flere dryppende paraplyer som gør dit gulv og bil våd. Våde fliser og vådt bil betræk er fra tidligere.

Up WAYS smarte innovative design når paraplyen lukkes op istedet gør at det er let at ligge den I din bil uden at alt blive vådt.Den kan også åbnes midt blandt folk uden at støde ind i nogen. Når du opdager det geniale ved UP WAY, vil du undrer dig over at du har kunne klare dig uden så længe.

UDFORSK

wallets-for-men

Tegnebøger

Altid en god gave

wallets-for-men

Tegnebøger

Altid en god gave

Skindtegnebøger fra Samsonite er altid en god gave. En tegnebog er personlig, men det er vigtigt, at den er funktionel, slidstærk og flot. At vælge den rette tegnebog, kan nogle gange være svært, men Samsonite har et stort udbud - fra RFID-blokerende modeller som hjælper med at beskytte dig mod identitetstyveri til stilrene billfolds og key cases, alle i højkvalitets skind.

Udforsk alle tegnebøger

Cosmetic cases

KOSMETIKTASKER

Der er noget for alle!

Cosmetic cases

KOSMETIKTASKER

Små kosmetikpunge, praktiske unisextoilettasker eller rummelige og smarte tasker til alle de uundværlige toiletsager – her kan du udforske Samsonites førsteklasses kollektion. Der er noget for alle!

UDFORSK NU

Travel Accessories

rejsetilbehør

Designet til komfort på rejsen

Travel Accessories

Designet til komfort på rejsen

rejsetilbehør

Dette tilbehør blev udelukkende udviklet til dit liv på farten, rundt i verden.

Vis alt rejsetilbehør

Vores anbefalinger
Introducing the RFID-Blocking Wallet

Vi introducerer tegnebogen med RFID blokering

Beskyt dine personlige data!

En simpel og effektiv måde til at beskytte dine data! Mens skimming vinder frem , er det måske en god ide at beskytte dine kreditkort og andre personlige kort. Skimming er en ulovlig teknik som bliver brugt til at kopiere kort data, selv fra en hvis afstand. Samsonite RFID-blokering beskytter mod skimming af tegnebogen så dine oplysninger og kort ikke bliver misbrugt igennem skimming, dette sker ved at bruge et materiale mellem det ydre og indre del af tegnebogen der blokerer for misbrug.

Find RFID tegnebøger og rygsække Se videoen

Personligt tilbehør

Samsonite kender alt til det at rejse, og vi ved ikke kun noget om bagage. Vi ved, at det, du lægger i din håndbagage, er akkurat lige så vigtigt som det i den store kuffert. Vi kan tilbyde et væld af rejsetilbehør, håndtasker, pilottasker, punge, mobiletuier og paraplyer, som er med til at sørge for, at du er sikker og godt beskyttet på turen.

Sov komfortabelt med en af vores rejsepuder eller sovemasker, få styr på tingene med vores pengebælter, paspunge og toiletudstyr til rejsebrug og få ekstra fred i sindet med andet vigtigt rejseudstyr som bagagelås, kuffertmærker, hængelåse og rejsestik.