Accessories

Accessories

Vores rejsetilbehør er lavet for at gøre din rejse så behagelig som muligt. Tag en behagelig lur med en nakkepude. Beskyt dine ejendele yderligere med ekstra låse. Sørg for, at du altid kan være opkoblet ved hjælp af vores tekniske tilbehør, hvis det er nødvendigt.
Med vores store udvalg af paraplyer, tegnebøger, toilettasker, kosmetikpunge og navnemærker har vi noget til enhver rejse.

BESKYT DINE PERSONLIGE DATA!
BESKYT DINE PERSONLIGE DATA!

En simpel og effektiv måde til at beskytte dine data! Mens skimming vinder frem , er det måske en god ide at beskytte dine kreditkort og andre personlige kort. Skimming er en ulovlig teknik som bliver brugt til at kopiere kort data, selv fra en hvis afstand. Samsonite RFID-blokering beskytter mod skimming af tegnebogen så dine oplysninger og kort ikke bliver misbrugt igennem skimming, dette sker ved at bruge et materiale mellem det ydre og indre del af tegnebogen der blokerer for misbrug.

FIND RFID TEGNEBØGER OG RYGSÆKKE
MØD DEN INNOVATIVE PARAPLY
MØD DEN INNOVATIVE PARAPLY

ALLE DINE PARAPLY PROBLEMER ER LØST
Nu vil du ikke bløde mere som du forsøger at holde dig tør på regnfulde dage mere. Det smarte design af paraplyen, UP WAY holder ikke kun dig tør under den, holder endda gulvet og din bil tør. Paraplyen er teflon belagt og lukkes op istedet for ned, hvilket gør at fugten holdes inde i paraplyen. Ikke flere dryppende paraplyer som gør dit gulv og bil våd. Våde fliser og vådt bil betræk er fra tidligere.

Up WAYS smarte innovative design når paraplyen lukkes op istedet gør at det er let at ligge den I din bil uden at alt blive vådt.Den kan også åbnes midt blandt folk uden at støde ind i nogen. Når du opdager det geniale ved UP WAY, vil du undrer dig over at du har kunne klare dig uden så længe.

UDFORSK