<span style="color: #fff;">ESSENS</span>

ESSENS

DESIGNED TO MATTER.
MADE TO LAST.

<span style="color: #000000;">ESSENS</span>
<span class="title--small" style="color: #b7d15c;">Limited edition</span>

ESSENS
Limited edition

Opdag Essens i limited edition, vores seneste innovation inden for cirkularitet. Det er vores første kuffert nogensinde, der lukker produktionskredsløbet ved at bruge brugte kufferter som en del af materialet.

FRA TIDLIGERE HISTORIER
TIL NYE REJSER
FRA TIDLIGERE HISTORIER TIL NYE REJSER
Vi indsamlede, demonterede og brugte 2.500 gamle kufferter til at genskabe 1.000 eksemplarer af denne nye limited edition. Det betyder, at den ydre skal er lavet af mindst 35 % (vægt) genanvendte kufferter og mindst 45 % (vægt) genanvendt restaffald, i alt mindst 80 % genanvendt materiale. En unik kuffert, du ikke vil gå glip af!

Bestil en unikt nummereret kuffert nu

Hver kuffert er indgraveret med et unikt nummer fra 0001/1000 til 1000/1000, hvilket giver hvert stykke en ekstra følelse af eksklusivitet.

Kuffert med 4 hjul 55cm

KØB NU

Kuffert med 4 hjul 75cm

KØB NU

Hvad gør Essens Limited Edition speciel?

Essens-ltd Fuldfør cirklen
En tredjedel af den ydre skal er lavet af genanvendte kufferter.
Essens-ltd Mindre CO²-fodaftryk
En reduktion på >25% i forhold til vores ESSENS-kuffert
Essens-ltd Let at reparere selv
Essens-ltd MADE IN EUROPE

HVORFOR ER ESSENS MERE HOLDBAR

LAVET AF GENBRUG MATERIALER
LAVET AF GENBRUG MATERIALER
Essens skåle er fremstillet af mindst 70 % genanvendt polypropylen fra forbrugeraffald som f.eks. yoghurtbægre. Den indre foring og tværbåndene er fremstillet af henholdsvis 97 % og 100 % genanvendt PET som en del af vores Recyclex™ Material Technology Initiative. Overfladebehandlingen og bagsiden er fremstillet af nye materialer. Med Essens forvandles engangsplastaffald til bæredygtig, let og holdbar bagage uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Recyclex™-materialer er fremstillet af mindst 50 % genanvendt plast. Det reducerer vores påvirkning af planeten og giver affald et nyt liv som en del af vores holdbare, langtidsholdbare produkter.
MADE IN EUROPE,<br>
DESIGNET TIL AT VÆRE BÆREDYGTIGT
MADE IN EUROPE,
DESIGNET TIL AT VÆRE BÆREDYGTIGT
Essens kufferter er fremstillet i hjertet af Europa og bruger grøn strøm til skalproduktion og slutmontage. Vores kompromisløse fokus på kvalitet sikrer, at du kan stole på et langtidsholdbart produkt.
NEMME REPARATION
NEMME REPARATION
Hvis din kuffert skal repareres, kan Essen's dele nemt udskiftes. Hjulet er designet på en sådan måde, at du nemt selv kan skille det ad og reparere det. Se videoen her for at se, hvordan det fungerer.

ENDNU FLERE GRUNDE TIL AT ELSKE ESSENS

TOP SIKKERHED
TOP SIKKERHED
Essens kufferter sikrer, at dine ejendele opbevares sikkert takket være det innovative 3-punkts låsesystem, der oprindeligt er patenteret af Samsonite og løbende optimeret, hvilket giver dig ro i sindet under hele rejsen.
LET & STÆRK
LET & STÆRK
Designet og fremstillet i Europa, Essens er en af de letteste polypropylen 3-punkts låse i sin klasse. Den enestående vægt opnås via det selvforstærkende design, højteknologiske produktionsmetode og revolutionerende polypropylenblanding. Den unikke fælgkonstruktion og tætning giver ikke kun en utrolig styrke, men begrænser også vandindtrængen. Selvom de er blandt de letteste, består Essens kufferter de strenge styrketest, som Samsonite er kendt for, og tilbyder en enorm høj pakningskapacitet.
3 I 1 PAKNINGSLØSNING
3 I 1 PAKNINGSLØSNING
Essens har to voluminøse pakketerninger, der er aftagelige, håndvaskbare og nemme at løfte og bære takket være bærehåndtagene på begge sider. Fleksibilitet i pakningen er garanteret, da du kan opbevare genstande i og under pakkekuberne og ændre højden takket være bajonetsystemet. Hvis du ikke har lyst til at pakke ud, skal du bare løfte og lægge hele pakketerningen i dit skab.
MAKE IT YOURS
MAKE IT YOURS
Hvert stykke bagage har 4 unikt designede klistermærker.* Lasergravering på trækhåndtagsrørene er også muligt.

* Designet af klistermærkerne kan afvige fra det viste billede.
Features that match your travel needs

Detaljer for at opfylde dine rejsebehov

Essens 3-punkts lås
Essens Dobbelt trækhåndtag
Essens Letrullende, støjsvage hjul
Essens Interiør med 3 i 1 pakkeløsning
Essens Integreret ID-tag
Essens Flere måder at personliggøre