<span style="color: #fff;">ESSENS</span>

ESSENS

DESIGNED TO MATTER.
MADE TO LAST.

HVORFOR ER ESSENS MERE HOLDBAR

LAVET AF GENBRUG MATERIALER
LAVET AF GENBRUG MATERIALER
Essens skåle er fremstillet af mindst 70 % genanvendt polypropylen fra forbrugeraffald som f.eks. yoghurtbægre. Den indre foring og tværbåndene er fremstillet af henholdsvis 97 % og 100 % genanvendt PET som en del af vores Recyclex™ Material Technology Initiative. Overfladebehandlingen og bagsiden er fremstillet af nye materialer. Med Essens forvandles engangsplastaffald til bæredygtig, let og holdbar bagage uden at gå på kompromis med kvaliteten.
MADE IN EUROPE,<br>
DESIGNET TIL AT VÆRE BÆREDYGTIGT
MADE IN EUROPE,
DESIGNET TIL AT VÆRE BÆREDYGTIGT
Essens kufferter er fremstillet i hjertet af Europa og bruger grøn strøm til skalproduktion og slutmontage. Vores kompromisløse fokus på kvalitet sikrer, at du kan stole på et langtidsholdbart produkt.
NEMME REPARATION
NEMME REPARATION
Hvis din kuffert skal repareres, kan Essen's dele nemt udskiftes. Hjulet er designet på en sådan måde, at du nemt selv kan skille det ad og reparere det. Se videoen her for at se, hvordan det fungerer.

ENDNU FLERE GRUNDE TIL AT ELSKE ESSENS

TOP SIKKERHED
TOP SIKKERHED
Essens kufferter sikrer, at dine ejendele opbevares sikkert takket være det innovative 3-punkts låsesystem, der oprindeligt er patenteret af Samsonite og løbende optimeret, hvilket giver dig ro i sindet under hele rejsen.
LET & STÆRK
LET & STÆRK
Designet og fremstillet i Europa, Essens er en af de letteste polypropylen 3-punkts låse i sin klasse. Den enestående vægt opnås via det selvforstærkende design, højteknologiske produktionsmetode og revolutionerende polypropylenblanding. Den unikke fælgkonstruktion og tætning giver ikke kun en utrolig styrke, men begrænser også vandindtrængen. Selvom de er blandt de letteste, består Essens kufferter de strenge styrketest, som Samsonite er kendt for, og tilbyder en enorm høj pakningskapacitet.
3 I 1 PAKNINGSLØSNING
3 I 1 PAKNINGSLØSNING
Essens har to voluminøse pakketerninger, der er aftagelige, håndvaskbare og nemme at løfte og bære takket være bærehåndtagene på begge sider. Fleksibilitet i pakningen er garanteret, da du kan opbevare genstande i og under pakkekuberne og ændre højden takket være bajonetsystemet. Hvis du ikke har lyst til at pakke ud, skal du bare løfte og lægge hele pakketerningen i dit skab.
MAKE IT YOURS
MAKE IT YOURS
Hvert stykke bagage har 4 unikt designede klistermærker.* Lasergravering på trækhåndtagsrørene er også muligt.

* Designet af klistermærkerne kan afvige fra det viste billede.
Features that match your travel needs

Detaljer for at opfylde dine rejsebehov

Essens 3-punkts lås
Essens Dobbelt trækhåndtag
Essens Letrullende, støjsvage hjul
Essens Interiør med 3 i 1 pakkeløsning
Essens Integreret ID-tag
Essens Flere måder at personliggøre