Kufferter

Rejs bekvemt og med stil med kufferter af højeste kvalitet, der beskytter dine ejendele, mens du rejser rundt i verden. Hos os finder du alt fra kabinetasker til ekstra store kufferter, både bløde og hårde, og uanset hvad du vælger, vil din nye rejsekammerat ikke skuffe dig.

Kufferter til dit næste eventyr

Hvor skal du hen næste gang? Hvilke sjove aktiviteter planlægger du? Hvis du elsker at rejse, finder du alt, hvad du har brug for, hos Samsonite. Vi har den perfekte taske, der følger med dig på næste længere eller kortere rejse. Vi udvikler vores kufferter med fokus på dine behov og anvender de bedste, letteste og mest stødsikre materialer samt komponenter af højeste kvalitet. Samsonite ved, hvad der er vigtigt for dig, når du rejser. Du forventer komfort, sikkerhed og brugervenlighed, og derudover skal tasken se godt ud. Vi ønsker, at du skal kunne koncentrere dig om at få nogle gode ferieoplevelser uden at bekymre dig om, hvorvidt kufferten kan klare rejsen. Hver eneste Samsonite-kuffert er kyndigt designet med praktiske funktioner og fremstillet af slidstærke materialer. Sørg for, at dine ejendele opbevares trygt både under eventyret, og når du er på vej hjem igen. En kuffert skal kunne flyttes rundt uden problemer. Den skal være let at håndtere, pakke og genkende på bagagebåndet.

Lille eller stor: en kuffert til alle

Samsonite er en førende innovator inden for tasker og kufferter. Vi forsøger hele tiden at være et skridt foran med vores prisbelønnede og tidløse modeller. Ved at vælge en af vores lette kufferter kan du maksimere din bagage og pakke mere ned uden at overskride gældende vægt- og størrelsesgrænser. Den robuste, men samtidig lette konstruktion gør rejsen til en ren fornøjelse. Hjulene og håndtagene er af høj kvalitet og gør kufferten nem at håndtere, styre og tage med sig. I Samsonites sortiment finder du både bløde og hårde kufferter i mange forskellige størrelser. Uanset om du skal på en storbyweekend, en uges solferie eller til fjerne himmelstrøg, har vi den perfekte løsning. Derfor har vi kabinekufferter, mellemstore kufferter, store kufferter og ekstra store kufferter i mange forskellige modeller. Fordelen ved vores bløde kufferter er, at de har flere udvendige lommer, hvor du kan opbevare dokumenter, som du skal have hurtig adgang til. De er også mere fleksible med hensyn til størrelse, hvilket gør det lettere at organisere pakningen. Måske kan du endda klemme et par ekstra sko ind? Hårde kufferter tåler stød og slag og beskytter dine ejendele, uanset hvor du rejser hen. Hvis du foretrækker en mere afslappet stil, bør du kaste et blik på vores rejsetasker. Vi har modeller både med og uden hjul, så du kan vælge, hvilken variant der passer bedst til din stil. Mange rejsetasker har også rygsækremme, som giver ekstra komfort og fleksibilitet.

Gør tasken til din helt egen

Flere af vores tasker kan tilpasses individuelt med vores eksklusive lasergravering og prægning eller med vores fine monogram. Sæt dit navn, dine initialer eller dit motto på din kuffert, så den skiller sig ud fra mængden. Kufferter, der holder
Samsonites kufferter er kendt for deres høje kvalitet. Alle vores kufferter er omfattet af en god global garanti, og flere af deres komponenter kan udskiftes. Hvis du har brug for reservedele eller har problemer med din kuffert, kan vi takket være garantien tilbyde dig al den hjælp, du har brug for.