Vi vil se verden på trjsende fod og samtidig respekterer vores planets grænser.Dette gør vi ved at fokuserer på hele processen- fra produktionen af vores produkter til slut. Den nye Proxis kuffert er udviklet for at følge dig I mange år på rejser og på eventyr. Hvor end du skal hen. Nu inkluderer den endda en ny og unik service som følger produktets livslængde.

Det er vigtigt for os at du kender dine specielle forhold af dine Samsonite WE CARE ydelser allerede ved køb og registrering af en Proxis kuffert.

worry-free service

Nødvendige reperationer incl transportskader ( f.eks sket ved håndtering fra flyselskaber ) lavet uden spørgsmål.- undtaget af kosmetiske skader eller skader som er opstået ved fejlhåndtering, som du kan læse efter dette.

thorough check-up

Vi ser hele din kuffert igennem når du indleverer til reperation eller service, gør den ren og bytter hjul hvis det behøves, så din Proxis ruller som da du købte den.

replace & recycle

Hvis den ikke kan laves, vil vi erstatte den. De få af kufferterne som ikke kan laves kan bruges som genbrug og bliver brugt korrekt mens vi fortsætter med at undersøge og finder flere løsninger for disse dele.

RECYCLE & GET REWARDED

Vi organiserer hentning af dit product på vores regning. Når vi har registreret dit registret produkt får du som tak en 10% rabat slip ved dit næste køb. Den er gyldig i 12 måneder i alle butikke og webbutikker, både vores egne en del andre berretiget butikker.

10 års ekstra genbrugsservice

Genbrugsservice er gyldig i 10 år udover den 10 årige garantiperiode. Så du kan stadig få glæde af denne service, fra 5 til 20 år efter at du har købt et produkt.

(*) Vores service tjeneste er ikke med vd skader some r opstået ved fejl brug, ulukker, normal wear og tear, kosmetisk skader som ridser, buler, farveforandringer eller andre ikke funktionelle forandringer I produktets udseende.

For elektroniske og komponenter og kabler, oplader og batterier gælder kun den garanti som skilner fra land til land.