Vores vision er at blive verdens mest bæredygtige bagageproducent. Derfor har vi fokus på hele processen, fra hvordan vores produkter er produceret til hvor længe de holder. Den nye Proxis kuffert er designet til at tåle mange års rejser og til at kunne følge dig, hvor du vil. At købe en Proxis kuffert betyder også muligheden for at tage del i en unik service, som er inkluderet i hele produktets levetid: Samsonite wecare. Denne service giver dig en bekymringsfri reparationsservice og sikrer genbrug eller genanvendelse af din kuffert ved slutningen af ​​dens levetid.
Det er vigtigt for os at du kender dine specielle forhold af dine Samsonite WE CARE ydelser allerede ved køb og registrering af en Proxis kuffert.

HVORFOR PROXIS ER MERE BÆREDYGTIG

FLEKSIBEL REPARATIONSSERVICE

Nødvendige reperationer incl transportskader ( f.eks sket ved håndtering fra flyselskaber ) lavet uden spørgsmål.- undtaget af kosmetiske skader eller skader som er opstået ved fejlhåndtering, som du kan læse efter dette.

thorough check-up

Vi ser hele din kuffert igennem når du indleverer til reperation eller service, gør den ren og bytter hjul hvis det behøves, så din Proxis ruller som da du købte den.

EFTERLADER MINIMAL MILJØPÅVIRKNING

Hvis den ikke kan laves, vil vi erstatte den. De få af kufferterne som ikke kan laves kan bruges som genbrug og bliver brugt korrekt mens vi fortsætter med at undersøge og finder flere løsninger for disse dele. Vi beholder reservedelene til hovedkomponenterne.

GENBRUGE ELLER GENANVENDE & BLIVE BELØNNET

Efter din brugte Proxis-kuffert er blevet genbrugt eller genanvendt, modtager du en kupon med 10% rabat som tak for din loyalitet. Kuponen er gyldig i op til 12 måneder og kan indløses ved dit næste Samsonite-køb.

YDERLIGERE 10 ÅRS EKSTRA GENBRUGS- ELLER GENANVENDELSES’ SERVICE

Vores yderligere genbrugs- eller genanvendelses’ service er gyldig i yderligere 10 år ud over den gyldige garantiperiode. Du vil således kunne nyde godt af dette servicekoncept mellem 5 og 20 år efter købet.


#OURRESPONSIBLEJOURNEY


Langsigtede ændringer tager tid.
Det er en rejse, ikke et løb.

(*) Vores service dækker ikke skader forårsaget af forkert brug, normal slitage, kosmetiske skader såsom ridser, buler, pletter, farveændringer eller andre ikke-funktionelle ændringer i produktets udseende.

Elektronik og elektroniske komponenter og stik, kabler, adaptere og batterier er kun dækket af den juridiske eller lovpligtige garanti, som kan variere fra land til land.