Samsonite x Kenny Scharf

Opdag vores nye capsule-kollektion inspireret af den internationalt anerkendte kunstner Kenny Scharf. Denne unikke C-Lite er den ultimative rejsekammerat og vil helt sikkert blive et eftertragtet samlerobjekt takket være sit karakteristiske design. Køb den nu: Denne udgave er kun tilgængelig i et begrænset antal.

Samsonite x Kenny Scharf - C-Lite Collaboration

OM DESIGNET

Denne kollektion forbinder kunstens og rejsens verden på en unik måde. Kenny Scharfs karakteristiske stil blander elementer af popkultur, surrealisme og fantastiske, farverige billeder, og skaber et unikt og finurligt visuelt sprog. Hans dynamiske og glade kunst indeholder ofte antropomorfe klatter, som nu er anvendt på en innovativ måde på skallerne af vores ikoniske C-lite kuffert. Det giver dig mulighed for at skabe et iøjnefaldende og modigt statement, samtidig med at du oplever den smidige rejseoplevelse, som denne kuffert giver.

Om Kenny Scharf
Om Kenny Scharf

Kenny Scharf, der selv betegner sig som "pop-surrealist", er en amerikansk kunstner, der er kendt for sine dynamiske og farvestrålende kreationer inden for maleri, skulptur og performancekunst. Scharfs sjove, farverige værker er både et nik til fremtiden og en reference til tidligere kunsthistoriske bevægelser som pop og surrealisme. Siden han blev kendt for over 30 år siden, har Scharf fortsat en legende og ungdommelig tilgang til sin praksis, der rækker ud over kunstens elitære grænser og skaber forbindelse til populærkulturen gennem sit arbejde.

OPDAG ALLE STØRRELSER

Samsonite x Kenny Scharf C-Lite all sizes KØB NU