Expect innovation

Expect
innovation

Siden Samsonite grundlages i 1910 har vi lavet tasker i høj kvalitet og som er lavet til at holde længe og for at møde de rejsendes behov over hele verden. Samsonite er ledende indenfor taskebranchen når det gælder anvendelse af nye materialer, skabt af ikoniske designs og en forbedret komfort kontinuerligt. Langs vejen har Samsonite været de første med mange nyheder som alle har gavn af i traditionen af innovation.

Samsonites historie
Samsonites historie

Når Jesse Shwayder grundlagde Samsonite® i 1910 i Denver, var det at rejse engang forbeholdt kun de eksklusiv få, dem der havde midlerne til at se verden. I betragtning af denne eksklusivitet, var rejserne af høj kvalitet ligefra transport, servicen , til selv det anvendte tilbehør til at bære sine ejendele i. Som en af de oprindelige mærker i rejser industrien, udnytter Samsonite fortsat sit håndværk og arv som en innovator for de sidste 110 år, at skabe stilfulde og høj kvalitet løsninger til verden rejsende.

I dag fortsætter Samsonite at lede bagage kategorien med de samme grundlæggende principper, yderligere udvider Shwayder visionen globalt med design og innovation i produktkategorier og forbrugernes mål.

19

10

1910

Jesse Shwayder, virksomhedens grundlægger, formgiver den oprindelige kuffert i træ på ny med metaldele og forstærkede hjørner. Resultatet er en iøjnefaldende kuffert, der er så robust, at man kan stå på den.

41

1941

Streamlite™

Streamlite var en innovativ model, som bestod af en træramme, der var dækket med et let, papirlignende fibermateriale med rålæderegenskaber for at opnå en læderlignende effekt. Formen, som var smallere foroven, blev en klassiker inden for taskebranchen.

58

1958

Silhouette™

Det mest avancerede produkt indtil da – med et nyt, moderne design for at klare alt fra slid til svære vejrforhold undervejs.

63

1963

Classic Attaché

Den første dokumenttaske i ABS, som var udviklet til en ny generation af forretningsfolk.
Den minimalistiske taske blev hurtigt et symbol på Mad Men-stilen i 60'erne.

69

1969

Saturn™

Saturn er den første polypropylenkuffert, der laves med sprøjtestøbning, hvilket opfylder den store efterspørgsel efter lettere kufferter. Saturn-kollektionen var den hidtil bedste kombination af lethed og slidstyrke.

74

1974

Silhouette – den første kuffert på hjul

Ved at sætte hjul på Silhouette-kuffertens ramme blev bagageverdenen ændret for evigt. Kufferten revolutionerede rejsekomforten og bekvemmeligheden og blev dermed den perfekte kuffert til dem, der rejste meget.

86

1986

Oyster™

Oyster var den første kuffert med trepunktslåsesystem, hvilket gjorde den ekstra robust og sikker. Kufferten blev straks en stor succes. Der blev solgt 140.000 Oyster-kufferter det første år, hvilket gjorde denne model til den hurtigst sælgende kuffert nogensinde.

94

1994

Ziplite™

Med lanceringen af Ziplite – Samsonites første kuffert i polypropylen, som blev lukket med en lynlås – kombinerede Samsonite fordelene ved både hårde og bløde kufferter. Kollektionen var en stor succes, og efterspørgslen efter hårde kufferter med lynlås steg.

98

1998

Xylem™

Samsonites første aluminiumskuffert. Den matchende attachétaske var med i James Bond-filmen "The World Is Not Enough", hvor den blev brugt til at bære masser af kontanter rundt i Europa.

20

04

2004

Samsonite lancerer modellen Spinner, kufferten med 4 hjul, som kan manøvreres i alle retninger og nemt rulle ved siden af den rejsende. Denne innovation forbedrede mobiliteten og komforten for de rejsende markant, så det nu var meget lettere at bevæge sig rundt med sin kuffert.

08

2008

Cosmolite®

Samsonite lancerer Cosmolite som svar på markedets store efterspørgsel efter lettere og mere slidstærke kufferter. Cosmolite var den letteste og mest slidstærke Samsonite-kuffert, der var blevet udviklet på daværende tidspunkt. Kuffertens design, som var inspireret af muslingeskaller, blev en stor succes, og kollektionen vandt efterfølgende mange designpriser, såsom Red Dot-prisen "Best of the Best".

18

2018

Holdbare rejsetasker

Samsonite indtroducerer over hele verden 23 kollektioner som er lavet i genanvendt polypropylene eller Recyclex™, et vævet stof lavet af 100% genanvendte plastflasker.

19

2019

S'Cure ECO Green Grey Edition

"Green Grey"-udgave af S'Cure ECO er vores første kufferter der er lavet af genanvendt plastaffald. Kufferterne skal laves i genanvendt polypropylen af hushildningsaffald. På denne måde bliver materialet som er alt for værdifuldt til at blive smidt ud i højkvalitative og funktionelle produkter.

20

2020

110 års jubilæum

Klar til næste kapitel: vi fejrer vores 110 års jubilæum med helt nye kollektioner.