Computerrygsække
<span style='font-size: clamp(25px, 2.5vw, 29px); font-family: GT America; font-weight: 300'>EXPECT ONE FOR YOU</span>

Computerrygsække
EXPECT ONE FOR YOU

Computerrygsække

Recyclex Material
Recyclex™-materialer er fremstillet af mindst 50 % genanvendt plast. Det reducerer vores påvirkning af planeten og giver affald et nyt liv som en del af vores holdbare, langtidsholdbare produkter.
  easyJet
Denne taske kan tages med om bord på EasyJet.
Dobbelttjek altid med dit flyselskab, før du rejser, for at få de seneste oplysninger.
  easyJet
Denne taske kan tages med om bord på EasyJet.
Dobbelttjek altid med dit flyselskab, før du rejser, for at få de seneste oplysninger.

Computertasker til arbejdet

Som bruger af en bærbar pc, der ofte på farten og foretrækker at være håndfri, vælg en rygtaske med et specialdesignet rum til den bærbare. Forvent stor beskyttelse af dine værdifulde elektriske enheder, mens der samtidig er plads til andet. Om du leder efter et formelt design til forretningsverdenen, eller en mere afslappet version til gymnasiet eller til fritidsbrug, har Samsonite alle de muligheder, du har brug for, inklusiv rygtasker med hjul til bærbare. Gå ikke glip af nogle af de ekstra smarte funktioner, såsom holdbar støddæmpning, skridsikre stropper, komfortable bærehåndtag og praktisk dag-til-dag organisering.

Computerrygsækken blevet en naturlig del af hverdagen. Disse bekvemme computerrygsække er bedre for ryggen og rummer alt det, du skal bruge på arbejdet eller i skolen. Med en rygsæk har du altid hænderne fri. Oplev alle fordelene ved vores fantastiske computerrygsække!

Beskyttelse

Beskyt dine værdifulde elektriske enheder, og føl dig tryg, vel vidende at din bærbare computer ikke bliver beskadiget, når du bevæger dig fra et sted til et andet. Vores computerrygsække har et polstret indvendigt laptoprum, der beskytter din laptop mod uundgåelige stød.

Mål

Et af de mest almindelige problemer, når man skal købe en computerrygsæk, er at finde en model, der passer til den bærbare computers størrelse. Alle vores computerrygsække fås i forskellige størrelser, som er tilpasset til skærmmål på mellem 9,7" (24,6 cm) og 17,3" (43,9 cm), så du kan vælge din yndlingsstil uanset størrelse.

Organisering

Ud over en laptop skal vi ofte have andre ting med os til hverdag. Samsonites computerrygsække er utroligt brugervenlige og har praktiske indvendige opbevaringsløsninger, der hjælper dig med at opbevare dine ting på en struktureret måde. De har også særlige lommer og rum til mobiltelefon, tablet, oplader og dokumenter.

Kvalitet

Vi bruger kun de bedste materialer, hvilket betyder, at vores computerrygsække holder lige så længe som vores kufferter. Vi tilstræber at tilbyde dig det allerbedste, så du kan have glæde af din computerrygsæk i mange år fremover.

Udvidelsesmuligheder

Nogle gange har man brug for lidt ekstra plads. I stedet for at forsøge at presse alting ned i din nuværende mindre rygsæk eller begynde at lede efter en anden taske, foreslår vi, at du anskaffer dig en af vores computerrygsække, som kan udvides. Du kan få plads til mere, uden at pakningen bliver uorganiseret. Din computer er stadig beskyttet, men du kan få mere plads i rygsækken ved hjælp af den smarte udvidelsesdel med lynlås.

Smart Sleeve

Hvis du rejser med både en kuffert og en computerrygsæk, har vi en perfekt løsning, der giver dig endnu mere fleksibilitet. Takket være den praktiske Smart Sleeve-funktion kan du sætte rygsækken fast på kuffertens trækhåndtag og lade den køre med. Nemt og smidigt! Vælg blandt vores kufferter, og match dit valg med den computerrygsæk, du bedst kan lide.

Sikkerhed

Sørg for at beskytte indholdet i computerrygsækken med en TSA-kabellås. Vores produkter har også andre sikkerhedsfunktioner, blandt andet RFID-blokeringskort, der beskytter dine kredit- og ID-kort mod såkaldt skimming, så du trygt kan bevæge dig rundt.

Regnslag

Vi har alle prøvet at blive overrasket af regnvejr uden at have en paraply. Hos os finder du computerrygsække, der beskytter mod elementerne og sørger for, at din computer og andre ejendele ikke får vandskader. Det specialdesignede regnslag reducerer risikoen for, at dine ting bliver våde, og gør, at du er forberedt på al slags vejr.

Recyclex™ Computerrygsække

Alle kan bidrage til en grønnere og mere bæredygtig planet. Hos Samsonite mener vi, at selv din computerrygsæk kan bidrage. Nogle af vores modeller er lavet af 100 % genbrugsplast fra PET-flasker og har en ekstra holdbar og fleksibel konstruktion.

Hjul

Hvis du skal pakke en masse ting ned i din computerrygsæk, kan det være værd at investere i en model med hjul. Disse modeller har også et trækhåndtag, så du kan trække dem, når de bliver for tunge at bære på ryggen.

Stil

Elegant, afslappet, højteknologisk, sporty ... uanset hvilken stil du foretrækker, har vi den rette computerrygsæk til dig. Se alle vores modeller, og find en model, der passer til din stil. Foretrækker du et mere klassisk look? Se vores computertasker med skulderrem.

Kvinder

Samsonite har en række computerrygsække, der er specialdesignede til kvinder. Disse businessrygsække til kvinder giver dig en række praktiske opbevaringsløsninger uden at gå på kompromis med hverken design, stil eller kvalitet Tjek vores fantastiske [computerrygsække til kvinder](https://www.samsonite.dk/rygsaekke-til-hende/?prefn1=LPSZ&prefv1=14.1%26quot%3B%7C14%26quot%3B%7C15.6%26quot%3B%7C13.3%26quot%3B%7C9.7%26quot%3B) – du finder garanteret en model, der passer til din stil og dine behov.

Opkobling

At batteriet løber tør er et almindeligt problem, når man rejser. Med Samsonites utroligt praktiske computerrygsække [med Easy Pass og powerbanks] er du altid opkoblet (https://www.samsonite.dk/computerrygsaekke/?prefn1=refinementUsp&prefv1=integrated-usb-port%7Cpowerbank-included%7Crfid) og skal ikke bekymre dig om ikke at have nok strøm.

Personlige detaljer

Du kan gøre din computerrygsæk og til din helt egen. Med en flot og eksklusiv prægning bliver din taske helt unik og skiller sig ud fra mængden. Se alle vores muligheder for personliggørelse af såvel kufferter som håndtasker og computerrygsække.