ECODIVER

  • Den ultimative kollektion til eventyr
  • Vandafvisende stof
  • Fremstillet af genbrugsmaterialer
  • Kombinerer funktionalitet og sikkerhed med stilrent design

Ecodiver

Ecodiver sætter en ny standard i vores udvalg af sportstasker. Denne kollektion kombinerer funktionalitet med elegant design og er udviklet med fokus på sikkerhed og komfort. Ecodiver er lavet af genbrugsmaterialer ved hjælp af vores Recyclex™ Materiale-teknologi og passer perfekt til vores bæredygtighedsstrategi "Our Responsible Journey". Det gør denne kollektion til det perfekte valg, når du vil udforske udendørs eller tage endeløse gåture i byen. Hvad er dit næste eventyr? Ecodiver, eventyr venter.

  easyJet
Denne taske kan tages med om bord på EasyJet.
Dobbelttjek altid med dit flyselskab, før du rejser, for at få de seneste oplysninger.
Recyclex Material
Recyclex™-materialer er fremstillet af mindst 50 % genanvendt plast. Det reducerer vores påvirkning af planeten og giver affald et nyt liv som en del af vores holdbare, langtidsholdbare produkter.
HVORDAN BLIVER ECODIVER MERE VANDSTÅENDE?
HVORDAN BLIVER ECODIVER MERE VANDSTÅENDE?

Vores Ecodiver kollektion er kendt for sit vandafvisende stof kombineret med en vandafvisende ydre lynlås. Denne egenskab opnås ved at påføre et overfladelag ovenpå stoffet, som gør stoffet mere vandafvisende og giver en vandsøjleværdi på op til 1500 mm, samt giver stoffet en længere slidstyrke.

HVORFOR ECODIVER ER MERE BÆREDYGTIG
HVORFOR ECODIVER ER MERE BÆREDYGTIG

Ecodivers vigtigste ydre stof og indvendige foring er lavet af mindst 95 % genanvendte PET-flasker som en del af vores Recyclex™ Material Technology Initiative. Der er brugt 4-47 genbrugte plastikflasker til fremstilling af Ecodiver-produkter. Derudover er det sorte dekorative stof lavet af 95 % genanvendt nylon industriaffald, og den indvendige foring er lavet af opløsningsfarvede genanvendte PET-flasker, så stoffarvningsprocessen blev sprunget over, hvilket resulterede i mindre vand- og farveforbrug. Belægningerne og bunden af ​​vores stoffer er lavet af nye materialer. Er du interesseret i Samsonites mere bæredygtige tiltag? Læs vores ansvarlige rejsestrategi her.