ESSENS

ESSENS

HVORFOR ER ESSENS MERE HOLDBAR

LAVET AF GENBRUG MATERIALER
LAVET AF GENBRUG MATERIALER
Essens-skallerne er lavet med mindst 70% genanvendt polypropylen fra post-forbrugeraffald såsom yoghurtkopper, mens den indvendige foring og den indvendige lynlåstape er lavet af mindst 95% genanvendt PET fra plastikflasker. Disse genbrugte, men alligevel bæredygtige materialer er en del af vores Recyclex™ Material Technology Initiative. Med Essens forvandles engangsplastikaffald til holdbar, let og stærk bagage, uden at gå på kompromis med kvaliteten.
FREMSTILLET I EUROPA, DESIGNET TIL HOLDBARHED OG LET REPARATION
FREMSTILLET I EUROPA, DESIGNET TIL HOLDBARHED OG LET REPARATION
Essens kufferter er fremstillet i hjertet af Europa og bruger grøn strøm til skalproduktion og slutproduktmontage. Vores kompromisløse fokus på kvalitet sikrer, at du kan stole på et holdbart og langtidsholdbart produkt. Og i det usandsynlige tilfælde, at din bagage skal repareres, kan komponenterne i Essens nemt udskiftes. Hjulet er designet på en sådan måde, at det nemt kan skilles ad og repareres af dig selv.

Hvorfor du vil elske Essens

TOP SIKKERHED
TOP SIKKERHED
Essens kufferter sikrer, at dine ejendele opbevares sikkert takket være det innovative 3-punkts låsesystem, der oprindeligt er patenteret af Samsonite og løbende optimeret, hvilket giver dig ro i sindet under hele rejsen.
LET & STÆRK
LET & STÆRK
Designet og fremstillet i Europa, Essens er en af de letteste polypropylen 3-punkts låse i sin klasse. Den enestående vægt opnås via det selvforstærkende design, højteknologiske produktionsmetode og revolutionerende polypropylenblanding. Den unikke fælgkonstruktion og tætning giver ikke kun en utrolig styrke, men begrænser også vandindtrængen. Selvom de er blandt de letteste, består Essens kufferter de strenge styrketest, som Samsonite er kendt for, og tilbyder en enorm høj pakningskapacitet.
3 I 1 PAKNINGSLØSNING
3 I 1 PAKNINGSLØSNING
Essens har to voluminøse pakketerninger, der er aftagelige, håndvaskbare og nemme at løfte og bære takket være bærehåndtagene på begge sider. Fleksibilitet i pakningen er garanteret, da du kan opbevare genstande i og under pakkekuberne og ændre højden takket være bajonetsystemet. Hvis du ikke har lyst til at pakke ud, skal du bare løfte og lægge hele pakketerningen i dit skab.
MAKE IT YOURS
MAKE IT YOURS
Hvert stykke bagage har 4 unikt designede klistermærker.* Lasergravering på trækhåndtagsrørene er også muligt.

* Designet af klistermærkerne kan afvige fra det viste billede.
Features that match your travel needs

Detaljer for at opfylde dine rejsebehov

Essens 3-punkts lås
Essens Dobbelt trækhåndtag
Essens Letrullende, støjsvage hjul
Essens Interiør med 3 i 1 pakkeløsning
Essens Integreret ID-tag
Essens Flere måder at personliggøre