Forsendelse og returnering

Leverings muligheder

Eksprestilbud indenfor 2 arbejdsdage - Gratis

Hvis modtager ikke er hjemme ligger vi besked eller leverer til en nabo. Express leveringer har ekstra priotet i vores kundeservice og prioriteres af fragtfirmaet. Vi anbefaler levering til en erhvervadresse, hvis det er muligt, da kvittering for modtagelse kræves.

Bestilt: Garanteret levering på:
Fredag efter kl. 9, weekend, Mandag før kl. 9 Tirsdag
Mandag efter kl. 9- Tirsdag før kl. 9 Onsdag
Tirsdag efter kl. 9 - Onsdag før kl. 9 Torsdag
Onsdag efter kl. 9 - Torsdag før kl. 9 Fredag
Torsdag efter kl. 9 - Fredag før kl. 9 Mandag

Standardlevering indenfor 3 arbejdsdage - Gratis

Standard levering er gratis. Hvis modtager ikke er hjemme vil vi ligge en besked eller levere til en nabo. Vi anbefaler levering til arbejdsadresse hvis det er muligt da det kræver en underskrift ved levering. Hvis ordren skal være fremme til en bestemt dag, så vælg venligst express service. Vi garanterer ikke leveringsdag ved standard levering.

Hent hos et UPS Access Point™ Indenfor 3 hverdage - Gratis

Hent hos et UPS Access Point™ er gratis. At hente dine bestilte produkter hos et UPS Access Point™ er gratis. Du vil modtage informationer på email så snart din pakke ankommer og er klar til afhentning hos UPS Access Point™ 14 dage frem.

Afhent i officiel Samsonite butik indenfor 4 arbejdsdage - Gratis

Bestil din ordrer online og afhent i den valgte butik. Afhentningstid kan variere alt efter og varen er på lager. Du kan vælge denne løsning ved at trykke på `afhent i butik` knappen, eller ved at vælge denne mulighed ved leveringsmuligheder når du tjekker ud.

Leveringsbetingelser

Vi leverer ikke til postbox adresser.

Vi leverer fra mandag til fredag, undtaget helligdage.

Venligst brug www.samsonite.dk for bagage & kufferter som skal leveres i Danmark.

Returnering og fortrydelse

Fortrydelsesret

Vi garanterer fuld kundetilfredshed. Hvis du ikke er fuldt tilfreds med dit onlinekøb, kan du returnere ubrugte varer i den originale emballage, hvis du følger de regler, der er beskrevet nedenfor. Du har ret til at fortryde købet og annullere salgsaftalen op til ti kalenderdage fra leveringsdatoen. Din fortrydelsesret gælder ikke varer, der er fremstillet specielt til dig.

Alle varer skal returneres i ubrugt stand, med de originale mærkater, brugervejledninger, garantihæfte samt andre mærker og anden indpakning og i den originale emballage. Det er dit ansvar at returnere produkterne til os så hurtigt som muligt. Hvis du returnerer varer i henhold til fortrydelsesretten, og disse varer ikke er i en stand, hvor de kan sælges igen, vil vi nægte at modtage dem.

For at bruge din fortrydelsesret skal du følge den returprocedure, der er angivet nedenfor:

Returanvisninger

  1. Udfyld returblanketten. Inden for 3-5 arbejdsdage sender vi dig en returmærkat, et returnummer og yderligere oplysninger om, hvordan du returnerer varerne.
  2. Pak varen, der skal returneres (kun ubrugte varer med originale mærkater, brugervejledninger, garantihæfter samt andre mærker og anden indpakning), i den originale emballage for at undgå skader under transport.
  3. Udskriv returmærkaten, og sæt den fast med tape på din returpakke. Returmærkaten indeholder alle de nødvendige oplysninger såsom dit navn, din adresse og returadressen, dit telefonnummer, varenummeret og/eller en beskrivelse af den vare, der returneres, samt returnummeret.
  4. Læs omhyggeligt returanvisningerne, og kontakt vores ekspreskurer for at få afhentet returpakken, sådan som det er beskrevet i returanvisningerne. Du skal aftale afhentningen med vores ekspreskurer senest syv kalenderdage efter den dato, hvor vi sendte dig e-mailen med returmærkaten, returnummeret og returanvisningerne.
  5. Hvis du opfylder alle returkravene, vil vi refundere købsprisen, når produktet er modtaget af vores ordrebehandlingscenter og blevet behandlet af vores returmedarbejdere. Hvis du ikke har opfyldt alle returkravene, vil vi kontakte dig pr. e-mail og fortælle, hvorfor vi ikke kan godtage returneringen.
  6. In the event you have not respected all return requirements, we will advise you by e-mail why we cannot approve your return within 14 days.

Bemærk, at du kun kan bruge den procedure, der er beskrevet ovenfor, til at returnere varer, der er købt online. Produkter, der er købt online, kan ikke refunderes af eller returneres til vores butikker eller forhandlere.

Defekte produkter, beskadigede produkter, produkter forsvundet under fragt og forkert leverance.

Du skal kontrollere om leverancen er korrekt, når du modtager den. Hvis der er forskel på det, du har fået leveret, og det, du har bestilt, eller andre problemer med ordren, skal du følge den returprocedure, der er beskrevet under "Fortrydelsesret", senest 24 timer efter modtagelsen. Hvis der er tale om defekte varer eller varer, der returneres pga. fejl fra vores side, vil vi også refundere alle omkostninger, der opstår i forbindelse med returneringen af varen. Med forbehold for udsolgte eller udgåede varer etc. vil vi sende dig en ny E-mail med information om forsendelse, og vi vil automatisk og øjeblikkeligt sende dig et korrekt, nyt produkt for vores egen regning.