Be cautious!
FALSKE WEBSTEDER OG KONTI PÅ SOCIALE MEDIER

Samsonite er et varermærke med et meget godt rygte og værdi. Det indebærer at vi ofte er udsat for bedrageriforsøg og mange forsøg på at lurer vores kunder gennem anvendelse af vores varermærker og billeder. Den mest anvendte metode af bedrageri på internettet bliver kaldt Phishing.

Dette sædvanlige bluff på internettet kaldes for ,, Phishing,, En form for nat kriminalitet hvor kunder lures til at give ud sine personlige oplysninger, f.eks kreditkort information. Disse falske weeb sider og sociale media inslag tilbyder meget fordelagtige tilbud på vores produkter som aldrig bliver leveret til dig.

Vær opmærksom omkring webb siderne som har et lignende udseende som den officielle Samsonite webb side. Det officiel webb sted www.samsonite.dk garanterer dig dig for en tryg sikker shopping oplevelse.

Pas på falske Facebook-sider, der ligner den officielle Samsonite-konto.

Vi arbejder aktivt med Metas hjælpecenter for at blokere og fjerne disse falske sider, profiler og konti. Vi råder dig til at være forsigtig, når du handler online. Disse falske websteder kan ligne vores officielle, med logo og billeder af vores produkter, men i virkeligheden er de falske sider med forkerte domænenavne eller URL'er.

Sådan rapporterer du en falsk Facebook-profil:

  • Gå til Facebook-siden og klik på ... øverst til højre
  • Vælg "Find hjælp, eller anmeld"
  • Vælg "Udgiver sig for at være noget"
  • Vælg "En virksomhed"
  • Indtast Samsonite og vælg vores rigtige side (markeret med et blåt ikon)

Os hos Samsonite agerer sammen med myndighederne for at blokerer, stoppe og kontrolerer disse ulovlige webb sider. Desværer virker det umuligt helt at stoppe disse sider og vi anbefaler dig at være opmærksom på, hvilke webshops du handler.

Hvis du på noget tidspunkt opdager at du er havnet på en bluff side opfordrer vi sig til at anmelde det til politiet. Klik her for at komme i kontakt til politiet.

TIPS OG TRICK_SÅ UNDGÅR DU PHISHING

Kontroler webb pladsens URL. Falske links rammer det officielle webb sted URL, men indeholder unødige ord ( f.eks rabat ) eller at anvende lidt mindre stave fejl. Du kan også kontrolerer webb stedets kontakt information. Hvis siden ikke tydeligt viser adresse, email, eller anden kontaktinformation omkring hvordan du kan finde dem er det uden tvivl en en tvivl agtig webb sted. I tilfældet hvis du er usikker på om det er et officielt Samsonite webb sted, har vi en liste på alle vores webb steder på www.samsonite.com
På de sociale medier, kontroler altid om kontoen er verifiveret. Det ser du enkelt gennem at Samsonites officielle sociale mediers konto er mærkeret med et blåt tik. Vær også ekstra opmærksom på iøjefaldende og tilbud med store rabatter på de sociale medier. Hvis det virker for godt til at være sandt er det sikkert det.
Vær opmærksom på påtrængende reklame. Hvis et webb sted har mange pop up annoncer med tidsbegrænset tilbud og du opfordres til at købe nu inden tilbuddet er slut, så burde der være en alarm klokke som ringer hos dig. Hvis du direkte i pop up vinduet bliver bedt om at udfylde informationer ( som koder ) eller til og med kreditkort nummer, er du helt sikkert på en Phishing side.
Hvilke betalings metoder findes der på webb siden du er på. Hvis den eneste betalings metode er en bankoverførelse så er dette et tegn på at du burde være mistænkelig. Det normale på en vertificeret weeb side er at du bliver tilbudt forskellige betalings metoder og det plejer webb siderne at være tydelige omkring. Bankoverførelse plejer ikke at være en af dem.
Vær opmærksom på sproget på webb siden. At det er stavet korrekt og har den rette gramatik. Selv om falske sider ser korrekte ud kan du være sikker på at du finder fejl i teksten et sted. Det betyder at siden hurtigt er opsat for hurtigt at kunne tjene penge på den.

Bemærk venligst, at Samsonite ikke kan holdes ansvarlig for køb foretaget på falske hjemmesider eller krav som følge af deltagelse i sådanne hjemmesider.Hold dig ikke tilbage ned at kontakte os hvis du er usikker på en webb side eller hvis du har spørgsmål- Du kan kontakte os på customer.care@samsonite.com