<span>RESPARK</span>

RESPARK

My journey. My Samsonite.

Respark

Respark tilbyder alt, hvad du forventer af din bagage. Respark-bagage vil garantere dig en harmonisk rejseoplevelse i ubesværet stil og med naturlig komfort. Denne moderne kollektion byder på et komplet udvalg af håndtasker og kufferter, tasker og komfortable rejsetasker. Med alle varer fremstillet med genbrugsmaterialer, som er en del af vores Recyclex™ Material Technology Initiative, matcher Respark perfekt 'Vores ansvarlige rejse' bæredygtige strategi.

MADE WITH RECYCLED MATERIALS

HIGH PACKING CAPACITY

TOP-NOTCH SECURITY

HVORFOR ER RESPARK
MERE BÆREDYGTIGT
HVORFOR ER RESPARK
MERE BÆREDYGTIGT

Sammenlignet med andre Samsonite softside-bagagekollektioner er Respark den første linje, hvor både interiør og eksteriør hovedsageligt er lavet af genbrugsmaterialer, en del af vores Recyclex™ Material Technology Initiative. Bortset fra belægningen og bagsiden på stofferne, der er lavet med jomfruelige materialer, er 97 % af indersiden af ​​din Respark lavet med genbrugte PET-flasker. Det primære ydre stof er endda lavet med 100 % genbrugte PET-flasker. Interesseret i mere bæredygtige initiativer fra Samsonite? Læs 'Vores ansvarlige rejse'-strategi her.

HVORDAN RESPARK GARANTERER
LANGSIGT HOLDBARHED
HVORDAN RESPARK GARANTERER
LANGSIGT HOLDBARHED

Med udgangspunkt i vores arv af innovation, kvalitet og holdbarhed har alle Respark-produkter bestået de strengeste kvalitetstests. Fra de høje hjulhuse og kickplate til hjørneforstærkning og PU-rygbeskyttelse har alle bidraget til at sikre, at den er bygget til at holde. Dertil kommer 5 års kommerciel garanti på genstande på hjul og Samsonites verdensomspændende reparationsnetværksgaranti, at du kan blive ved med at rejse.

RESPARK BAGAGE
RESPARK BAGAGE
 • Fleksibel pakning
  Let tilgængelige lommer og udvidelsesmuligheder på flere modeller
 • Sikre ture
  TSA kabellås integreret på hver genstand med hjul
 • Glat rullende kufferter
  Stødabsorberende dobbeltaffjedrede hjul på spinnere
 • Funktioner for at gøre den til din
  Valgfrit lædermærke til personliggørelse med dine initialer