<span>Essens</span>

Essens

DESIGNED TO MATTER. MADE TO LAST.

Essens

Strong & secure

Make it yours

HVORFOR ER ESSENS MERE HOLDBAR
HVORFOR ER ESSENS MERE HOLDBAR
Essens-skallerne er lavet med mindst 70% genanvendt polypropylen fra forbrugeraffald såsom yoghurtkopper. Indpakningsposerne inde i tasken er fremstillet af henholdsvis 97% og 100% genanvendt PET som en del af vores Recyclex™ Material Technology Initiative. Med Essens forvandles engangsplastikaffald til holdbar, let og stærk bagage, uden at gå på kompromis med kvaliteten.
DERFOR GØR ESSENCE DET NEMT AT PAKKE
DERFOR GØR ESSENCE DET NEMT AT PAKKE
Essens har to voluminøse pakke kuber, der er aftagelige, håndvaskbare og nemme at løfte og bære takket være bærehåndtagene på begge sider. Fleksibilitet i pakningen er garanteret, da du kan opbevare genstande i og under pakke kuberne og ændre højden takket være bajonetsystemet. Hvis du ikke har lyst til at pakke ud, skal du bare løfte og lægge hele pakke kuben i dit skab.
Detaljer for at opfylde dine rejsebehov
Detaljer for at opfylde dine rejsebehov
Essens 3-punkts lås
Essens Dobbelt trækhåndtag
Essens Letrullende, støjsvage hjul
Essens Interiør med 3 i 1 pakkeløsning

Essens

Mød Essens, din nye rejsekammerat. Den er let, har et innovativt 3-punkts låsesystem og en ny og unik pakkeløsning, der giver dig mulighed for at rejse uden bekymringer. Essens er fremstillet i hjertet af Europa af genbrugsmaterialer og passer perfekt ind i vores bæredygtighedsstrategi "Our Responsible Journey". Oplev bæredygtighed uden at gå på kompromis med kvaliteten.