• Konstrueret af woven polypropylene materiale, ekstremt stærkt, utroligt let

   Konstrueret af woven polypropylene materiale, ekstremt stærkt, utroligt let

  • Komplet udstyret: nyskabende integreret TSA-låsesystem til samtidig låsning af lommen på forsiden og hovedrummet samt trækhåndtag med dobbeltrør og indbygget navneskilt.

   Komplet udstyret: nyskabende integreret TSA-låsesystem til samtidig låsning af lommen på forsiden og hovedrummet samt trækhåndtag med dobbeltrør og indbygget navneskilt.

  • Praktisk indretning i lomme på forsiden: polstret computerlomme, polstret tabletlomme, aftagelig vådlomme, lille lomme til telefon, pas og billet.

   Praktisk indretning i lomme på forsiden: polstret computerlomme, polstret tabletlomme, aftagelig vådlomme, lille lomme til telefon, pas og billet.

  • Fremstillet i Europa.

   Fremstillet i Europa.

Vi fandt følgende produkter 2

Lite-Biz

Lite-Biz er Samsonite´s serie med en front lomme. Denne serie er designet så man hurtig kan få adgang til sine papirer,computer og andre personlige ting som du skal bruge ved security check eller når du er på farten.Lite-Biz er en kombination af flot design med en ekstrem styrke og lethed. Denne kollektion findes i 4 forskellige modeller der alle har en praktisk frontlomme kombineret med de bedste detaljer og funktioner.