KUNSTNERISK SAMARBEJDE C-LITE

KUNSTNERISK SAMARBEJDE C-LITE

Vores eksklusive C-Lite x Basquiat kollektion er udsolgt. Vi vil gerne takke dig for din entusiasme for dette unikke samarbejde og ser frem til fortsat at overraske dig i fremtiden med flere limited editions.

Jean-Michel Basquiat

Jean-Michel Basquiat er en af de mest berømte kunstnere i sin generation og regnes for en af de førende i det 20. århundrede. Hans toneangivende kunst har multikulturelle symboler, forvrængede figurer og bidende sociale kommentarer kombineret med en stærk sans for farve og balance. Hans værk er internationalt populært og udstillet på museer over hele verden og appellerer til både et sofistikeret kunstpublikum såvel som et yngre publikum inspireret af popkulturen.

Jean-Michel Basquiat

Pez Dispenser

Viser en dinosaur iført en krone - en reference til det amerikanske slik "Pez" som et symbol på populærkulturen. Figuren har en skarp hvid baggrund, der giver en kontrast til at få kunstværket til at skille sig ud.

Jean-Michel Basquiat

Untitled Skull

Dette ikoniske kunstværk har et røntgenlignende billede af et kranium og dets over- og underkæbe, et farverigt motiv med graffitidetaljer og strejf af tekstur.

Jean-Michel Basquiat

© Estate of Jean-Michel Basquiat. Licensed by Artestar, New York

The C-Lite and art The C-Lite and art

C-LITE OG KUNST

Siden lanceringen af vores Cosmolite-kollektion i 2008 har aftrykket været kraftfuldt og ikonisk. Vi har gentagne gange dedikeret vores innovative trykteknikker til at hylde kunstnere gennem forskellige samarbejder.

Vi er meget stolte af at præsentere den eksklusive kollektion C-Lite x Jean-Michel Basquiat, der byder på flere af hans mest berømte kunstværker på vores C-Lite-skaller.

Denne kollektion produceres i et begrænset antal.

OPLEV HELE KOLLEKTIONEN AF C-LITE

Oplev det brede udvalg af farver og størrelser