Find den perfekte kabinebagage

Flyselskaberne har forskellige mål og vægt regler for håndbagage. Nogle kan tage ekstra betalt, hvis din kabinebagage er for stor eller for tung, de kan bede dig tjekke din bagage ind. Hvis alt dette lyder forvirrende, så bare tag det roligt! Samsonite er her for at hjælpe dig med at træffe den rette beslutning til din flyrejse, så din rejse bliver så problemfri som muligt.

Tænk på, hvilket flyselskab du oftest flyver med og tjek deres regler og tilladte mål (længde (L) x bredde (B) x dybde (D)) for håndbagage. For nogle flyselskaber, er reglerne for håndbagage de samme. Husk også, at nogle flyselskaber har en begrænsning på vægten for håndbagage og nogle vejer din håndbagage inden boarding.

Samsonite har flere valgmuligheder, der passer hvert flyselskabs regler for håndbagage, så du har mulighed for at finde den babage, der passer dig.

Vær opmærksom på, at vi bestræber os på at holde os opdaterede på de sidste nye regler for håndbagage, men vi anbefaler, at du tjekker med dit flyselskab inden afrejse da reglerne kan være ændrede.

Se håndbagage per flyselvskab

Håndbegage regler

* Målene der blir vidst pr flyselvskab er ydre mål i centimeter, incl håndtag, hjul, støttefødder, sidelommer og alle udvendige dele.Volume målene, målene og vægten er udregnet på Samsonites laboratiorie. Ved brug af forskellig metoder der tolerere up til 1,5cm i omkreds og 5% i vægt som ikke kan indregnes.

Søger du efter et specielt flyselvskab?

Hvis dit flyselvskab ikke er registreret i ovennævne gruppe, så venligst brug vores håndbagage guide. Søg efter dit flyselvskab og se Samsonite`s liste af passende kufferter. Vær opmærksom på at dette værktøj kun er en guideline for håndbagage mål og kan ændre sig.

Passer også:

Vi anbefaler som håndbagage