Gratis levering Gratis returnering Sikker Betaling Officiel Online Shop Find Samsonite Forhandlere
Vores anbefalinger
 • DKK 3.799,00 DKK 2.649,00
  -1150 DKK
  -1150 DKK
 • DKK 1.599,00 DKK 1.199,00
  -400kr
  -400kr
 • DKK 1.599,00 DKK 1.299,00
  -300 DKK
  -300 DKK
 • DKK 2.399,00 DKK 1.679,30
  -30%
  -30%
 • DKK 1.749,00 DKK 1.224,30
  -30%
  -30%
 • DKK 1.299,00 DKK 909,30
  -30%
  -30%
 • DKK 3.599,00 DKK 2.499,00
  -1100 DKK
  -1100 DKK
 • DKK 1.299,00 DKK 909,30
  -30%
  -30%
Ladies Laptop Bags

Computertasker til kvinder

Ladies Laptop Bags

Computertasker til kvinder

Samsonites unikke businesskollektion er designet med tanke på sig. Designet er raffineret og chict samt udstyret med fag for computer og/eller tablet i forskellige størrelser. Disse praktiske, organiserede computertasker er den perfekte businesshåndtaske.

VIS ALLE HÅNDTASKER MED COMPUTERFAG Vis alt tilbehør

Computerrygsække

Computerrygsække

God plads til alle dine ting

Computerrygsække

Computerrygsække

God plads til alle dine ting

Som bruger af en bærbar pc, der ofte på farten og foretrækker at være håndfri, vælg en rygtaske med et specialdesignet rum til den bærbare. Forvent stor beskyttelse af dine værdifulde elektriske enheder, mens der samtidig er plads til andet. Om du leder efter et formelt design til forretningsverdenen, eller en mere afslappet version til gymnasiet eller til fritidsbrug, har Samsonite alle de muligheder, du har brug for, inklusiv rygtasker med hjul til bærbare.

Gå ikke glip af nogle af de ekstra smarte funktioner, såsom holdbar støddæmpning, skridsikre stropper, komfortable bærehåndtag og praktisk dag-til-dag organisering.

UDFORSK KOLLEKTIONEN

winter-ladies-handbags

Håndtasker

Elegant og funktionel

Ladies backpacks

Håndtasker

Elegant og funktionel

Elegante håndtasker med stil til enhver lejlighed! Disse modeller kombinerer trends med funktionalitet og flere fag sikrer optimal organisering. Med et design til både hverdag og rejse passer disse smarte håndtaskertil enhver lejlighed.

Vis alle håndtasker

Den perfekte luksuskombination!

Lite-Cube DLX og Lite DLX

Den perfekte luksuskombination!

Den perfekte luksuskombination!

Lite-Cube DLX og Lite DLX

Den perfekte luksuskombination!

Lite-Cube DLX-kufferterne er fremstillet af det utroligt robuste og lette Curv-materiale og sikrer en virkelig stilfuld og behagelig rejse. Denne luksusversion af Lite-Cube får sit luksuriøse præg via læder, elegante farver og praktisk indretning. Fås nu i flot Midnight Blue.

Hvis du er på udkig efter den ultimative elegance, så kast et blik på vores nye markante kollektion Lite DLX. I det specielle bløde stof kombineres uregelmæssig vævning med et diskret præget mønster. De flotte detaljer omfatter blandt andet læderdetaljer. Lite DLX er beregnet til brug alene eller som et supplement til vores kollektion af hårde kufferter Lite-Cube DLX og omfatter kompakte tasker og håndbagage.

Udforsk Lite-Cube DLX Udforsk Lite DLX

Cabin Luggage

Tag din bagage med om bord

Din guide til håndbagage.

Cabin Luggage

Tag din bagage med om bord

Din guide til håndbagage.

Du vil helst have din bagage med om bord. Hvorfor spilde dyrebar tid med at vente ved bagageudleveringen? Hvis du tager din kabinekuffert med om bord, er du allerede godt på vej til slutdestinationen. Vi kan forsikre dig om, at det at rejse er lige så problemløst, som du havde håbet på. Du skal bare vælge luftfartselskab, hvorefter vi hjælper dig med at finde ud af kravene til størrelsen på håndbagage.

British Airways Ryanair Easyjet Virgin

Se alle de kabinevenlige muligheder

Pro-DLX4 Business

Pro-DLX 4

Ideel for den hyppigt rejsende

Pro-DLX4 Business

Pro-DLX 4

Ideel for den hyppigt rejsende

Denne nye generation af den mest kendte Samsonite-forretningsserie er designet til krævende forretningsfolk og er nu blevet endnu lettere med endnu flere funktioner end sin forgænger. Ved udviklingen af Pro-DLX4 var fokus på endnu bedre organisering og sikkerhed samt en væsentlig vægtreduktion, og har det vist sig, at Pro-DLX4 perfekt modsvarer kravene fra de, der ofte rejser, samt forretningsfolk. Pro-DLX4: Bare funktionel!

Udforsk kollektionen Se Videoen

luggage-sets

Kuffertsæt

Kufferter til hele familien

luggage-sets

Kuffertsæt

Kufferter til hele familien

Praktisk, men stadig stilfuld; se vores udvalg af komplette kuffertsæt til når én kuffert bare ikke er nok.

Lavet efter højeste standarder, vores kuffertsæt er ideelle for sikker opbevaring af dine egendele og for at ledage dig og din familie på rejsen.

Så find dit perfekte sæt idag og bliv klar til din næste ferie!

KØB KUFFERTSÆT

Star Wars 2017

Star Wars-kufferter og -tasker

Gode gaver til alle aldre

Star Wars 2017

Star Wars-kufferter og -tasker

Gode gaver til alle aldre

Brug Kraften med en af Samsonites intergalaktiske Star Wars-kufferter eller -tasker, der er specielt udviklet til fans af det overjordiske rumeventyr.

Disse markante modeller vil være den perfekte gave til Star Wars-fans i alle aldre! Se vores ikoniske og bedst sælgende Darth Vader- eller Stormtrooper-kufferter, -skoletasker og -rygsække til børn og teenagere – det ideelle valg til enhver, der er vild med alt ved dette episke univers. Samsonites Paradiver Light-rejsetasker og -rygsække er også blevet indfanget af Kraften og fås nu med to diskrete tryk med enten Millennium Falcon eller Tie Fighter. Hvis du er på udkig efter noget ekstra særligt, så kast et blik på vores Signat Star Wars-mappe, der kun fås i begrænset antal. Dette samlerobjekt er kun fremstillet i 800 nummererede eksemplarer, har et markant metallic-look og 3D-design med Millennium Falcon samt beklædning med Star Wars-tema!

Køb Star Wars

My Samsonite

My Samsonite håndtasker

Designet af Samsonite...Personligt tilpasset af dig

Vores helt nye My Samsonite-kollektion fås med en monogramservice.

Et monogram skaber den perfekte balance mellem det markante og det enkle. Det udtrykker både luksus og sikker stilsans. En Samsonite med personligt præg er desuden en unik gave til venner og familie.

Du kan holde dig til det traditionelle og give din taske et personligt præg med dine initialer (maks. tre bogstaver). Hvis du vil have noget lidt andet, hvorfor så ikke bruge en forkortelse af et af dine yndlingsudtryk? OMG!

Udforsk

Expandable Luggage

BAGAGE MED UDVIDELSESFUNKTION

PLADS TIL FLERE MINDER

Enhver rejsende vil glæde sig over bagage, der kan udvides og dermed gør det muligt at pakke flere eller færre ting efter behov. Disse funktionelle, pladsbesparende løsninger er en vigtig del af enhver rejse. Samsonites kollektioner af bagage, der kan udvides, er et godt valg, hvis du har brug for mere plads til alle dine souvenirs og indkøb. Med disse kufferter og tasker, der kan udvides, får du ikke alene en holdbar løsning, men også ekstra god plads til tingene samt den nødvendige fleksibilitet, uanset om du rejser ofte eller kun en gang om året.

SØG EFTER BAGAGE MED UDVIDELSESFUNKTION