DEN NÆSTE GENERATION
AF KUFFERTER

Proxis

LET | STÆRK | MERE BÆREDYGTIG*
MADE IN EUROPE

HVORFOR PROXIS ER EN REVOLUTION

HVORDAN DET ER SKABT

“Proxis unikke, håndtegnede design er inspireret af udseendet og strukturen af ​​et krybdyrs skællende hud. Designet afspejler også Roxkin™-materialets sejhed og spændstighed, og ligesom læder vil kuffertens skal beskytte, hvad der er indeni.”

Alice A. - Proxis Designer

LET & STÆRK
LET & STÆRK
Skallen på en Proxis er lavet af Roxkin™, et innovativt letvægtsmateriale, der er meget modstandsdygtigt over for stød. Kufferten er usædvanlig holdbar takket være flerlagskonstruktionen.
MERE BÆREDYGTIG*
Proxis produceret i Europa med fuldstændig genanvendelige skaller. Ved at købe en Proxis kan du drage fordel af en unik wecare-service, der tilbyder bekymringsfri reparationsservice og muligheden for at genbruge eller genanvende din kuffert. Læs mere på vores wecare-side.
MADE IN EUROPE
MADE IN EUROPE
Kufferten er udviklet af vores erfarne forskerhold og produceret i vores eget produktionsanlæg efter nøje kvalitetstest. Proxis er bygget til at holde.
GØR DEN PERSONLIGT
GØR DEN PERSONLIGT
Tilføj en personlig besked ved hjælp af lasergravering eller prægning.
LÆR PROXIS AT KENDE
LÆR PROXIS AT KENDE
Velkommen til en af ​​vores butikker! Vores Samsonite-eksperter vil mere end gerne vise dig Proxis unikke funktioner og give dig professionel rådgivning om, hvilket rejseudstyr der er bedst for dig.

Find din nærmeste forhandler

EN SMUK KUFFERT

“Praktisk og veldesignet! Kufferten er stabil og godt udtænkt. USB-stikket med internt kabel til powerbank er en fiks feature.”

Sven fra Århus

Features that match your travel needs

EGENSKABER DER MATCHER DINE REJSEBEHOV

Proxis Integreret TSA lås
Proxis Fuldt udstyret interiør
Proxis Forlænget trækhåndtag for nem og smidig manøvrering
Proxis Integreret USB-port*
*gælder kun kabinestørrelsen
Proxis Dobbelte hjul der gør det let at køre
Proxis Kan udvides*
*gælder kun kabinestørrelsen

WHATEVER'S NEXT - TAKE PROXIS THERE

*Proxis er fremstillet i Europa med fuldt genanvendelige skaller. Ved at købe en Proxis kan du drage fordel af en unik wecare-service, der tilbyder bekymringsfri reparationsservice og muligheden for at genbruge eller genanvende din kuffert, når levetiden er slut. Oplev mere.

Venligst noter at Proxis er undtaget fra rabatkoder og udsalg.